Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara da bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
selam hala bakıcı bulamadıysanız bir önerim var; benim oğluma 3 sene bakıcılık yapan birini önermek isterim aslında... akdere de oturuyor. gayet güvenilir birisi...

Merhabalar,
bakiciniz hala musaitse ben telefonunu rica edebilir miyim? Kizimiz var 1 yasinda, esatta oturuyoruz ve guvenilir birini ariyoruz.tesekkurler

size önerebileceğim benim bebişime bakan büyüten yeni yollarımızı ayırdığımız bakıcımız sevgi hanım var. Dilerseniz irtibat kurmanızı sağlayabilirim iyi akşamlar

merhabalar, Sevgi hanimin numarasini alabilir miyim ben? 1 yasinda kizimiz war ve cok acil bakiciya ihtiyacimiz var. tesekkurler

merhabalar, Sevgi hanimin numarasini alabilir miyim ben? 1 yasinda kizimiz war ve cok acil bakiciya ihtiyacimiz var. tesekkurler

ben 38 yaşında 2 çocuk annesiyim lise mezunuyum ankara keçiörende oturuyorum düşünürseniz görüşmek isterim teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…