Bir dahaki eğitim öğretim yılından itibaren( 2009 Eylül den itibaren) Ankara Abidinpaşa civarında bir yaşındaki bebeğime kendi evinde veya evimizde bakacak güvenilir bakıcı arıyorum. Bakıcı olan veya herhangi bir tanıdığı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bir dahaki eğitim öğretim yılından itibaren( 2009 Eylül den itibaren) Ankara Abidinpaşa civarında bir yaşındaki bebeğime kendi evinde veya evimizde bakacak güvenilir bakıcı arıyorum. Bakıcı olan veya herhangi bir tanıdığı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
size önerebileceğim benim bebişime bakan büyüten yeni yollarımızı ayırdığımız bakıcımız sevgi hanım var. Dilerseniz irtibat kurmanızı sağlayabilirim iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?