• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara da bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gncgl

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1
0
286
ÜNYE
Bir dahaki eğitim öğretim yılından itibaren( 2009 Eylül den itibaren) Ankara Abidinpaşa civarında bir yaşındaki bebeğime kendi evinde veya evimizde bakacak güvenilir bakıcı arıyorum. Bakıcı olan veya herhangi bir tanıdığı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bir dahaki eğitim öğretim yılından itibaren( 2009 Eylül den itibaren) Ankara Abidinpaşa civarında bir yaşındaki bebeğime kendi evinde veya evimizde bakacak güvenilir bakıcı arıyorum. Bakıcı olan veya herhangi bir tanıdığı olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

delikafadulden eger hla arıyr ısenız ben olabılrım bakıcı tskler

ben burda yenıyım konu acmam gerekırmı bılmıyorum ama bende keklıkte oturuyorum ve 1 agustosa kadar kendı evımde bebegıme bakabılecek guvenılır sabırlı bır bakıcı teyzeye ıhtıyacım var

selam hala bakıcı bulamadıysanız bir önerim var; benim oğluma 3 sene bakıcılık yapan birini önermek isterim aslında... akdere de oturuyor. gayet güvenilir birisi...

iskitlerde oturuyorum.memur emeklisiyim.halen bakıcı arıyorsanız iletişim kuralım lütfen.teşekkürler.

merhaba ben sedef 20 yaşındayım daga önce bebek ve çocuk bakımda deneyimim var iş arıyorum cidden paray aihtiyacım var ve çocuklara aşığım eğer sizde uygun olursa çocuğunuza bakabşlirm bana güvenmenizi çok isterim iltibata geçmek isterseniz numaram: xxxxxxxxxxxxxxx hoşcakalın....opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba bende evimde bebek bakmak istiyordum benimde 1 yaşında oğlum var eğer düşünürseniz gerçekten güvenebilirsiniz iyi günler

merhaba bende çukurambar civarında oturuyorum bebek bakmak istiyorum daha önce 2 tane çocuk baktım izmirliyim üni. mezunuyum eğer hala bakıcı arıyorsanız görüşebiliriz teşekkürler

size önerebileceğim benim bebişime bakan büyüten yeni yollarımızı ayırdığımız bakıcımız sevgi hanım var. Dilerseniz irtibat kurmanızı sağlayabilirim iyi akşamlar

size önerebileceğim benim bebişime bakan büyüten yeni yollarımızı ayırdığımız bakıcımız sevgi hanım var. Dilerseniz irtibat kurmanızı sağlayabilirim iyi akşamlar

bakıcınız eryamana gelmeyi kabul eder mi görüşme şansımız olursa kendisiyle sevinirim

merhaba ben fatma yıldırım sanırım çiçeginize bir bakıcı bulamadınızsa görüşelim

ben numaranızı kendisine ilettim.
Sizi arayacaktır. Görüşmenizden sonra kendisinden numaramı alarak benimlede iletişime geçebilirsiniz.
Benim çok bişey anlatmama gerek yok aslında zaten görüştüğünüzde kararınızın olumlu olacağını düşünüyorum.
Ama yinede aklınızda kalan soruları benimle paylaşıabilirsiniz. Umarım bebişleriniz ve sisizn için yardımcı olabilmişimdir.

selam bakıcı aradığını okudum umarım bulmuşsundur canım.
Daha önce bebişime bakan bakıcımızı referans olarak önermiştim.
İl değiştirdiğimiz için ayrılmak zorunda kalmıştık.
Şimdi bi başka ablamız var çocuk bakımında tecrübeli olan onu tavsiye edebilirim...
Bol şans

eryamanda oturuyorum ve bebek bakmak istiyorum ilgilenenler özelden yazarsa sewinirim... 22 yaşındayım halamın çocugunu ben büyüttüm ve cocukları çok seviyorum..

Merhaba arkadaşlar bir süredir siteyi takip ediyorum fakat yeni üye oldum.Birçok konuda sorularıma cevap olan bir paylaşım sitesi çok beğendim.Bebeğim 3,5 aylık ve şu anda ona ben bakıyorum.Fakat şimdiden önümüzdeki yıl eğitim -öğretim yılı başladığında bebeğime benim evimde bakacak eğitimli ve deneyimli bir bakıcı arıyorum.Amacım şimdiden tanışmak ve işe başlamadan bir süre önce beraber vakit geçirmek.referans olabileceğiniz veya bu konuyla bizzat kendiniz ilgileniyorsanız iletişim kurmak isterim.Evim keçiören uyanış mahallesinde.Cevaplarınızı bekliyorum ve şimdiden ilginiz için teşekkür ediyorum.

merhaba, ben uzun süredir iş arıyorum. daha önce resmi olarak çocuk bakıcılığı yapmadım ama tanıdıkların çocuklarına çok baktım.çocukları kendimi bildim bileli çok sevdiğim için gönüllü olarak akrabalarımızn çocuklarına bakmıştım.. bu bi refarans olur mu bilmem ama gerçekten bu işi yapabileceğimi düşünüyorum. çocuklara deyim yerindeyse bayılırım.kendi çocugum gibi sevip bakacağımdan şüpheniz olmasın.. fiyata gelince, 500 civarına bile razıyımm..öyle 1000 falan isteyip de abartmaya hiç gerek yok..:34:
23 yaşındayım.yaşımı sorun etmeyen biriyseniz özelden irtibata geçin lütfen.
MAMAK AKDERE de oturuyorum. 9 aylık evliyim.üniversite mezunuyum.ve bu işe gerçekten ihtiyacım var . lütfen en azından bi ön görüşme yapalım..şimdiden teşekkürler :34:

Back