ben bülent traşa gitmiştim ama o şimdi istanbula geçmiş sanırm yok. ama hakan bey için de iyi diyorlar. aşılamaya 800 verdim geçen yaz ben. muayene 200 dü. tabii bi de ilaç parası var.ben ilacı çok az kullandım raporlu 300 verdik ilçlara da.
sizde mi aşılama yaptırdınız yada doktorunuz aşılma da yapıyor mu?Ben size bir doktor önereyim.Zekai tahir Burak da çalışıyor,özeli de var.Mükemmel bir doktor.Benim doktorumdu.İsmi Mustafa Uğur.
Kızlar merhaba
ankara da aşılama yaptırıpta memnun kalan,doktor yada hastane önerebilecek olan var mı acaba?
Bide aşılama fiyatları hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim..
Ben hrsde gidiyorum ama memnun kaldığınız yerler varsa onlarıda değerlendirmek istiyorum
paylaşırsanız çok sevinirim :)
canım mrb.bende ilk defa bu ay 14 aralıkta aşılama yaptırdım.şimdi beklemedeyim.zekai tahir burak hastanesinde yaptırdım.şuan için memnunum oldukça ilgili ve özenliler.fiyata gelince herkesin değişiyor canım.bak ben sana oradaki süreci anlatıyım.ben ilk görüşmeye gittim kistim olduğunu bildiğim için doktora anlattım.kan tahlili ve rahim filmi istedi.rahim filmi için adetinin ilk günü verdikleri numarayı(infertilite sekreterliği)arayıp randevu alıyorsun.randevu tarihini adetine göre ayarlıyorlar.bu arada eşin sperm vericek onu tahlil ediyorlar.sonuçları doktora gösteriyorsun aşılamaya karar verirse adetin 2.günü alt ultrason ve kan tahlili yapıyor senin değerlerine göre uygun ilacı yada iğneyi belirliyor.ve sen ogün ilaca(yada iğne) başlıyorsun.4. gün tekrar çağırıyor tekrar ultrason ve kan tahlili burda yumurtanın gelişimi ne düzeyde onu kontrol ediyor aldığın ilaç yeterli gelmişmi yada takviye gerekiyormu bunu kontrol edip karar veriyor.ikigün sonra tekrar çağırıyor tekrar kan ve ultrasona bakıyor ve aşılama gününe karar veriyor.çatlatma iğneni yazıyor.dediği gün ve saatte iğneni vurunuyorsun.dediği gün ve saattede(atlatma iğnesinden 34-36 saat sonra)eşnle birlikte hastanede oluyorsun.eşinden sperm alıp hemen işleme sokuyorlar.işlem bitince seni direk aşılamaya alıyorlar aşılama 5 dk lık bi işlem ama sonrasında aşılama yapılan yataktan hiç kaldırmadan yarım saat yatırıyorlar.en zor olan bölüm ise 2 hafta bekleme süresi.günün geçince gidiyorsun kan testi yapıyorlar gebemisin diye.yok adet oldun diyelim hemen adetin 2. günü erkenden gidiyorsun ikinci aşılama için start veriyorlar.eğer aşılaman ilaçlı olursa çok ucuz 20 tl filan heralde.ama iğneli olursan devlet %60 ını karşılıyor sende %40 ı ve rapor çıkarman lazın devletin %60 ını ödemesi için.raporda kolay zaten istenen evrakları bırakıyorsun hastaneye(vukuatlı nüfus örneği,kimlikfotokopisi,rahim filmin,eşinin sperm sonucu)iki gün sonra çıkıyor.ben puregon iğne kullandım 600+300+300 olarak 1200doz aldım jel ve çatlatma iğneside dahil olmak üzere toplam 673 ödedim.purogon 600 lük iğne 500 tl %40 ı 200 tl verdim ilaç bana yetmedi doktor 300 lük puregon daha yazdı oda 260 tl %40 ı 120 tl ödedim.yine yetmedi doktor yine 300 lük almamı istedi fakat devlet aylık toplamda 1000 dozdan fazlasını ödemiyormuş. bunu tamamen kendi cebimden almak zorunda kaldım 260 tl.yani canım 200 tl+120 tl+260 tl+ 93 tl diğer ilaçlar=673 tl canım umarım yardımcı olabilmişimdir herşeyi anlattım:)işte böyle
benim 2 tane 300lük puregon ve çatlatma iğnesi 230tl tuttu, başkada 5 kuruş ödemedim ne tahlillere ne aşılamaya(zekai tahirde)
bence çok sistemli bir hastane. yani bence özelde aşılamaya o kadar para vereceğinize direk tüp bebk yaptırın, özelde aşılama çok pahalı
bende memnunum zekai tahir buraktan.dediğin gibi hem sistemli bir hastane hemde ilaçlar dışında aşılama ve tahliller için bende hiçbişey ödemedim.ordan başka biyerede gitmeyi düşünmüyorum.ağustosta özel doktora gittim çok övdüler uzmanmış.ne rahim filmi çektirdi ne rahim kalınlığını ölçtü ne kan tahlili yaptı.hiçbişey sadece göbekten ultrasona tuttu klomen verdi arkasındanda bi çatlatma iğnesi yaptı akşam eşinle birlikte ol dedi.eşime zaten hiçbişey uygulamadı spermleri nasıl falan filan doktorum umrunda değil yani.ama hastane öylemi yumurta takibini hem ultrasonda hemde kanda takip ediyor her seferinde rahim nekadar genişlemiş hamileliğe hazırmı hemsini inceliyor.canım bu arada sen ilaçlarını hangieczaneden aldın ve nezaman aldın.benimkiler fazla tutmuş gibi ama çatlatma iğneleri farklı bazısı 20 tl iken bazısı 85 tl gibi.bide jel verdiler bana oda 80 tl civarında neyse tek bebişlerimiz tutsunda.ayrıca özelde bi gebelik testine bile 100 tl alıyorlar hastenede ise böyle bi sorun yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?