• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da Akupunktur ile Sigara brakma

grazia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
3
0
86
Ankara
selam,
ben yıllar önce istanbul'da bahçeşehirde çinli bir doktor ile akupunktur yöntemiyle sigara bırakma tedavisine başlamıştım. Çok iyi gidiyordu, 3 günde bir paketten 7 taneye düşmüştüm, sonra da 3 taneye.. ama sonra Ankara'ya dönmem gerekti ve devam edemedim, aynen 1 pakete geri döndüm.
Şu anda ciddi ciddi bırakmak istiyorum ve Ankara'da yine aynı yöntemi uygulayan bir doktor arıyorum.
Bana tavsiye edebileceğiniz bir akupunktur doktoru var mı? Sigarayı bu yolla bırakmış olanlar, lütfen bana yardım edin.
Tesekkurler..

Uzun süredir yorum yapılmamış ama belki birinin dikkatini çeker diye tekrar yazmak istedim. Acilen sigaradan kurtulmam gerek kızlar. Akapuntur yaptıran, deneyimini paylaşacak olan ve yer adı söyleyecek olanlar varsa çok sevinirim!!!

Babamı bıraktırdım, ilk seanstan sonra 3 ay sonra tekrar bir seans daha akapunktur oldu ve 10 senedir ağzına sürmüyor. Kesinlikle çok etkili ama doğru doktoru bulmak gerekir diye düşünüyorum.

Ben yaklaşık 20 yıldır akapunkturdan zayıflama, migren tedavisi vs amaçlarıyla yararlanıyorum. Pekçok Türkiye'de eğitim almış doktordan sonra, Bulgaristan'da bu eğitimi almış hekimliğine çok güvendiğim bir doktorla karşılaştım. Kendisi nörolog ayrıca. Bilkent Üniversitesi'nde Sigara Bıraktırma Merkezini de kurmuş ayrıca. Kesinlikle bu beyefendiyi öneririm. Kamuran Bey, dilerseniz iletişim numarasını özelden verebilirim. Çok geçmiş olsun.

Back