Ankara da akapunktur

Tarcinin annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
143
67
28
Kızlar düğünüme 2 ay var ve kilo vermem gerekiyor bana önerebileceğiniz bir akapunktur merkezine ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar düğünüme 2 ay var ve kilo vermem gerekiyor bana önerebileceğiniz bir akapunktur merkezine ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hevesini kırmak istemem ama ben eski gazi de ki demiryolu hastanesinde yaptırmıltım 4-5 yıl evvel. Sonuç +2 kg idi. İşe yaramadı:(( yeğenim 1 ayda 7 kg verdi. Günde 2 saat Kulaklıkla tempolu yürüyor. Canının çektiğini de yiyor. Gençsiniz sizler daha kolay veririsiniz.

Hevesini kırmak istemem ama ben eski gazi de ki demiryolu hastanesinde yaptırmıltım 4-5 yıl evvel. Sonuç +2 kg idi. İşe yaramadı:KK43:( yeğenim 1 ayda 7 kg verdi. Günde 2 saat Kulaklıkla tempolu yürüyor. Canının çektiğini de yiyor. Gençsiniz sizler daha kolay veririsiniz.
Alma fikrinden çok korktum aslında iştahımın kesilmesi gerekirken çok arttığı için endişeliyim teşekkür ederim sanırım hareket etmek en kesin çözüm

Back
X