Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Çukurambar'a yakın haftanın 3 günü yardımcı ve bakıcı arıyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kaan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
12
0
86
Ankara
Merhaba,

Çukurambar'da oturuyorum. Çiğdem, 100yıl ve çukurambar civarlarında oturan bir yardımcı arıyorum.2 oğlum var 5 ve 3 yaşlarında kreşe gidiyorlar ancak, hasta olduklarında onlarla ilgilenecek; diğer zamanlarda evle ve mutfakla ilgilenecek, sigara kullanmayan, tecrübeli, haftanın 3 günü çalışacak yardımcı arıyorum. İlgilenenler buradan bana ulaşırlar ise iletişime geçebiliriz, özel mesaj atamıyorum çünkü.
Teşkkürler.

tam olarak çukurambarın neresindesiniz?Hangi günler çocuklara bakılacak?Telefon numaranızı yazabilirmisiniz?ben 100.yıl da oturuyorum

Yunus Marketin yanındaki sokaktayım. 100.yıl ile bitişik gibi. Pazt, çarş ve cuma günleri düşünüyorum, normalde kreşteler ama hasta olunca evde oluyorlar. Ama bu 3 gün hastalık durumuna göre değişebilir yani 3 gün üstüste evde olabilir, o zman diğer 2 gün boş olur gibi. Benim mail adresim curcu75@yahoo.com oraya yazarsanız, oradan daha raht görüşebiliriz.

Ankara etlikde oturuyorum ev temizligine gidiyorum hafdalık devamlı işlerim bulunmakda boş oldugum günleri doldurmak istiyorum 4 yıldan fazla tecrübem var ankaranın her semtine giderim sorun olmaz güvenilir kişilerle çalışmak isterim..

Merhaba,

Çukurambar'da oturuyorum. Çiğdem, 100yıl ve çukurambar civarlarında oturan bir yardımcı arıyorum.2 oğlum var 5 ve 3 yaşlarında kreşe gidiyorlar ancak, hasta olduklarında onlarla ilgilenecek; diğer zamanlarda evle ve mutfakla ilgilenecek, sigara kullanmayan, tecrübeli, haftanın 3 ünü çalışacak yardımcı arıyorum. İlgilenenler buradan bana ulaşırlar ise iletişime geçebiliriz, özel mesaj atamıyorum merhaba bnde ankarda gündelik ev işlerine gidiyorum haftanın geri günlerimi doldurak istiyorum tecrubeli ve titiz biriyim işimde titisimdir eğer hala arıyosanız bana nurdan yada özelden ulşabilirseniz görüşürüz

Back