• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Çukurambar Koru hastanesinde yaşadığım dolandırıcılık

picigeto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
4
1
36
Kocaeli
Merhaba gördümkü koru hastanesinde yaşanan rezaletler eksi sözlükden mahkeme yoluyla sildirilmiş.O nedenle bende gebeleri bilgilendirmek amacıyla yaşadığım olayları yazmak istedim.Gebeliğimin 19.haftasında kontrole gitmiştim.Doktor beyninde kist ve kalbinde parlaklık olduğunu söyledi.Bu bulgularında kromozom bozukluğu olabileceğini perinataloga gönderdi.Bizi apar topar koru hastanesinin sahibi malum prpfesöre gönderdi.Doktor ultrasona baktı ve dedi ki bebeğin engelli olabilir aldırır mısın bnde kesinlikle aldırmayacağımı söyledim.bana sizin gibi düşünenler yüzünden bu ülkede engelli oranı yüksek amniyosentez gerekli dedi.Bende yaptırıp ona göre kendimi hazırlamak istedim.Bizi 2500 tl ücret alıp koru hastanesinde gönderdi.orda giriş açtırtık ve beni 2 saat bekletip normal bir doktorun odasında 10 dk yatırıp yüzüme bile bakmadan amniyosentez yaptı.Bize giriş açıp beni yatışda gösterip ameliyathanede belirterek aynı ücreti sigortamdan almışlar bugün öğrendiğimde şok oldum.bize sadece giriş açıldı diyip imza attırdılar.daha sonra 5 kez aradım sonucum nasıl die 5000 tl alıp telefona bakmadı bile sekreter arayıp sonucunuz normal dedi.siz siz olun bizim gibi araştırmadan direk ilk söylenen böyle doktorlara inanmayın.Bana yaşattıkları o günü ve aldıkları ücreti helal etmiyorum.Resmen bize hiç bir bilgi vermeden iki katı ücret alıp suratımıza bile bakmadılar.Gebelere tavsiyem doğum paketine inanıp bu sahtekarlara inanmayın.Gebelerin yaşadıkları oksijen kaybı doğuma geç kalma olaylarını mahkeme kararıyla hastane sildirmiş eksi sözlükden.başka bir doktora gittiğimde yaşın 24 çok gençsin bu bulgular gelişim aşamasında 10 bebekden 3ünde görülüyor.korkulcak hiç birşey yok dedi.ben kötü bir hafta geçirdim rabbim hiç kimseye yaşatmasın maddi manevi.

Harmony test tutarı 5000 tl etmez. ve risk 0 sonuç % 99. Keşke direk harmony test yaptirsaydiniz.

Geçmiş olsun.

Ay inanamiyorum ya..Yalnız kulağına küpe olsun bu her hastalık için böyle ilk doktorun söylediğine inanmayın gaza gelip aman aklınızda bulunsun olurmu.Hayır amniyosentez yaptırmak bile riskli bir durum coksukur birşey olmamış ama nasıl bir vicdansizliktir bu ya aklım ermedi inanın.

Evet bende doktora nifty yada panorama testi yaptıralım dedim ve profosör bana ultrason bulgusu olan bebeğe bu testler yapılmaz.amniyosentez gerekli dedi bizde eşimle panik olup hemen yaptırdık. Rabbim kimseye yaşatmasın.başka bir doktora gittiğimde yaşın 25 bu bulgular 40 yaş üstünde down sendromu riskini gösterir allahın izniyle sağlıklı şekilde doğurtcaz oğlanı diyerek bana morel verdi.hiç bir zaman hakkımı helal etmeyeceğim bir hastane ve doktor.prof olmuş ama insan olamamışlar.hiç aklıma gelmemişti hemen bimere yazıyım teşekkürler.

37 yaşındayım. tüp bebekle hamile kaldım. Yeni, Koru hastasıyım. 2li testte bende de risk çıktı ve dr.um cvs yada amniyosentez önerdi. 4lü test sonucuna dek yaptırmayı düşünmüyorum ama yaşadıklarınız üzücü..umarım sonucunuz iyi çıkmıştır.

Geçmiş olsun,ekşide yazılanları ben de takip ettim,entryler silindi falan..
Bu kötü reklam onlara uzun süre yeter,insan hayatı bu kadar ucuz değil çünkü.

İnşallah yaptığım şikayetler sonucu soruşturma devam ediyor ama herşeyi kılıfına uydurdukları için çok birşey çıkcağını sanmıyorum ama en azından soruşturma geçirsinler o bile yeter

Back
X