- 20 Mayıs 2020
- 26
- 8
- 16
- 32
- Konu Sahibi Derdinederman
- #1
Ankarada önerebileceğiniz güzel bir çocuk kardiyolog arıyorum. Çocuğum aort kuartasyon hastası önerileriniz önemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tevfik hocadan zar zor randevu aldım nasıldır duydunuz mu hiçHacettepe'de Ebru Aypar ve Tevfik Karagöz.
Çok çok geçmiş olsun bizde dopar doğmaz ameliyat olduk şimdi gene ameliyat diyorlar ilerleyen dönemde düzen oluyır muAynı hastalıktan bende de doğustan var, opereyim hatta. istanbulda olsaydınız çapa'yı önerirdim. geçmiş olsun.
teşekkür ederim. benim bebeklikte geçirdiğim ameliyattan sonra yaklaşık 2 yaşında bir balon operasyonu daha geçirmem gerekmiş. ancak şu an yaklaşık 27 yaşındayım ve tamamen sağlıklı bir insandan farkım olmadığını söylüyorlar her sene kontrole gidiyorum, şikayetim de yok.ancak ileride (15 yıl sonra mesela) belki küçük bir operasyon daha çıkabilir ancak çıkmayadabilir mutlaka her sene kontrole gelin diyorlar.tabi bi de sağlıklı yaşamaya dikkat etmek çok önemli.Çok çok geçmiş olsun bizde dopar doğmaz ameliyat olduk şimdi gene ameliyat diyorlar ilerleyen dönemde düzen oluyır mu
Çoook çok geçmiş olsun sağlıkla yaşlarınız olsun teşekkürler ilginiz içinteşekkür ederim. benim bebeklikte geçirdiğim ameliyattan sonra yaklaşık 2 yaşında bir balon operasyonu daha geçirmem gerekmiş. ancak şu an yaklaşık 27 yaşındayım ve tamamen sağlıklı bir insandan farkım olmadığını söylüyorlar her sene kontrole gidiyorum, şikayetim de yok.ancak ileride (15 yıl sonra mesela) belki küçük bir operasyon daha çıkabilir ancak çıkmayadabilir mutlaka her sene kontrole gelin diyorlar.tabi bi de sağlıklı yaşamaya dikkat etmek çok önemli.
Kusura bakmayın, uzun zamandır foruma giremedim mesajınızı henüz gördüm.Tevfik hocadan zar zor randevu aldım nasıldır duydunuz mu hiç
Çok teşekkürler bizde randevuyu aldık inşallah çare olurKusura bakmayın, uzun zamandır foruma giremedim mesajınızı henüz gördüm.
Bizzat muayane oldum. Fetal eko için gittim kendisi son derece nazik,işinin ehli Hacettepe'de tanınan bir doktor. Eminim siz de muayenede anlarsınız. Onun vesilesi ile konsey toplandığında ameliyata karar verildi diyebilirim,kendisi bize umut ışığı yaktı o zamanlar ellerinden geleni yaptılar bebeğim için.
İnşaallahÇok teşekkürler bizde randevuyu aldık inşallah çare olur
Merhaba hacettepede çocuk kardiyoloji bölümüne nasıl randevu aldınız acaba sistemde görünmüyorHacettepe'de Ebru Aypar ve Tevfik Karagöz.