Ankara Çin Seddi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.017
30.373
60
Öncelikle Çin yemekleri meraklılarına duyurulur; Ankara`da uzun yıllardır hizmet veren iddialı bir Çin Lokantası var: Çin Seddi. Adı da tadı da ilginç olan bu mekan Pekin Ördeği, deniz mahsulleri ve acılı ekşili çorbası ile ön plana çıkıyor. Daha ilgi çekici bir özelliği de yaratıcı mönüleri... Çin Seddi`nde Kitap getiren tüm müşterilere %20 indirim yapılıyor. Ayrılmış ya da ayrılmak üzere olan çiftleri restauranta getirdiğinizde burada hep birlikte %20 indirimli yemek yiyebiliyorsunuz. Bunların dışında sadece öğlen yemeklerinde(restaurant içerisinde) ve paket serviste geçerli olan bir Süper Mönü var: Çorba, Tavuk ve Pilav başka hiçbir Çin Lokantası`nda bulamayacağınız bir fiyata sadece 9YTL`ye Çin Seddi`nde! Daha önce Çin yemeği yemediyseniz ya da yiyip çok beğendiyseniz Çin Seddi`ni mutlaka deneyin diyoruz...
Çin Seddi. Chinese Restaurant. Hosdere Cad. 176/B. Yukarı Ayrancı

ben nasıl cesaret ettiysem gittim buraya tek başıma. merak işte :) menü geldi bir baktım 65-60-50 kafamçokkarıştı pekin ördeği fiyatlarına bakıyormuşum :kedi:

fiyatlar normaldi aslında. dekor harika. hizmet de güzel. sebzeli pilav ve acılı ekşili çorba yemiştim. çorbayı şiddetle tavsiye ederim. pilav da çok hoştu. çubuklarla yiyemedim ama olsun

personel de gayet güleryüzlüydü

elif hanım fiyat artık geçerli değilmiş. o menüye bir içecek eklemişler 15 tl.

oraya bende gittim.bademli tavuk yedim çok güzeldi tadı.sos dökmüşlerdi soya sosu.beğendim baya.bide kavrulmuş cevizindende yedim.çok güzeldi tadı.çin çayındanda içtim ama su gibi geldi bana pek bir özelliği yok yani.bide fiyatı bilmiyorum arkadaşım ödemişti.ama çokta pahallı olduğunu sanmıyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…