Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Çiğdem Mah. 100. Yıl veya Balgatta Bebek Bakıcısı Aranıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

heyecanlibekleyis

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
7
0
286
Ankara
Tercihen Ankara Çiğdem Mah 100 Yıl veya Balgatta oturan, sigara kullanmayan, bebek bakımında tecrübeli,referans gösterebilecek, hafta içi 5 gün çalışabilecek bebek bakıcısı aranmaktadır ilgilenenler bana buradan ulaşabilirler. Ücret görüşülecektir.

Tercihen Ankara Çiğdem Mah 100 Yıl veya Balgatta oturan, sigara kullanmayan, bebek bakımında tecrübeli,referans gösterebilecek, hafta içi 5 gün çalışabilecek bebek bakıcısı aranmaktadır ilgilenenler bana buradan ulaşabilirler. Ücret görüşülecektir.

Merabalar tercihen demişiniz ama ben K.Örenin hemen girişinde oturuyorum bebeğinize bakabilirim yol problem olmaz sizinle görüşmüşüz gibi geliyor bilemedim :44: saygılarımla.

Merabalar tercihen demişiniz ama ben K.Örenin hemen girişinde oturuyorum bebeğinize bakabilirim yol problem olmaz sizinle görüşmüşüz gibi geliyor bilemedim ? :44: saygılarımla. :55

Meraba 9 senedir bebek bakıyorum K.Ören kalabada oturuyorum bu sitede ayrıntılı ilanlarım var yukarıdaki başlık yazısıyla ararsanız bana ulaşabilirsiniz...Bebek bakıcısı arayanlar buraya...

mrb.bizde öveçler de oturuyoruz.annemde bebek bakmak istiyor.tecrübelidir kendisi referans da gösterebilir.haftaiçi 5 gün çalışmak istiyor.ilgilenirseniz görüşebilirsiniz.

merhaba,

100 yıl yada balgatta bakıcı demişsiniz. Apartman görevlimizin eşi için yazıyorum ben de. 100. yılda oturuyor. Evinizde bakar. Kendi küçük çocuğu yok. daha önce bebek baktı. referansları var. Çok iyi, dışa dönük ve konuşkan birisi. Çocukları da çok sever. Apartmanda baktığı çocuğa bakışını biliyorum. Eğer ilgilenirseniz lütfen bana yazın.

Selam winterflower, bo konuda benim de ilanım var. İletişim bilgilerini bana da gönderirsen ya da buraya yazarsan sevinirim. Çukurambardayım ben 100 yıla çok yakınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…