B Beeerna Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2016 4 0 1 28 31 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Beeerna #1 Cebeci hastanesinde zeki can hocaya burun ameliyatı olan var mı? Memmun musunuz? Ne kadar ödediniz? Son olarak muayene ücreti alıyorlar mı?
Cebeci hastanesinde zeki can hocaya burun ameliyatı olan var mı? Memmun musunuz? Ne kadar ödediniz? Son olarak muayene ücreti alıyorlar mı?
B Beeerna Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2016 4 0 1 28 31 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Beeerna #2 Zeki cana ameliyat olan yok mu ya?
B Beeerna Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2016 4 0 1 28 1 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Beeerna #3 Uygun fiyata ameliyat eden bi doktor var mı?
H hel_in Guru Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2009 4.838 199 363 14 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Beeerna #4 Beeerna .!.: Cebeci hastanesinde zeki can hocaya burun ameliyatı olan var mı? Memmun musunuz? Ne kadar ödediniz? Son olarak muayene ücreti alıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... uygun fıyattan once bence burnunuzu guzel yapcak doktoru bulmanız onemlı zeki bey dogal burun yapıyor kalktık havalı bır burun yapmıyor sanıırım şuan 3.5 4000 tl yapıypr dıye bılıyorum
Beeerna .!.: Cebeci hastanesinde zeki can hocaya burun ameliyatı olan var mı? Memmun musunuz? Ne kadar ödediniz? Son olarak muayene ücreti alıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... uygun fıyattan once bence burnunuzu guzel yapcak doktoru bulmanız onemlı zeki bey dogal burun yapıyor kalktık havalı bır burun yapmıyor sanıırım şuan 3.5 4000 tl yapıypr dıye bılıyorum
crnsmsk07 Dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri... Kayıtlı Üye 19 Şubat 2016 82 54 88 12 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Beeerna #5 Beeerna .!.: Uygun fiyata ameliyat eden bi doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Ameliyat oldun mu? Zeki Can hocayı çok merak ediyorum ona mı oldun acaba?
Beeerna .!.: Uygun fiyata ameliyat eden bi doktor var mı? Genişletmek için tıkla... Ameliyat oldun mu? Zeki Can hocayı çok merak ediyorum ona mı oldun acaba?