- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
- 333
- Konu Sahibi buketim_0688
-
merhaba, ben uzun süredir iş arıyorum. daha önce tanımadığım kişilerin çocuklarına bakmadım ama tanıdıkların çocuklarına çok baktım.çocukları kendimi bildim bileli çok sevdiğim için gönüllü olarak akrabalarımızn çocuklarına bakmıştım.. bu bi refarans olur mu bilmem ama gerçekten bu işi yapabileceğimi düşünüyorum. çocuklara deyim yerindeyse bayılırım.kendi çocugum gibi sevip bakacağımdan şüpheniz olmasın.. fiyata gelince, 550 diyorum ben.. ..
23 yaşındayım.yaşımı sorun etmeyen biriyseniz özelden irtibata geçin lütfen.
MAMAK AKDERE de oturuyorum. 9 aylık evliyim.üniversite mezunuyum.ve bu işe gerçekten ihtiyacım var .evime gelip yaşadığım yeri görebilirsiniz de.. lütfen en azından bi ön görüşme yapalım..şimdiden teşekkürler[COLOR="purple"][/COLOR]
biraz uzak oturuyorsunuz bize, yoksa kendi yaşıtım birinin bebeğime bakmasını ben de çok isterdim..
siteler tarafına gelebilir mi?aslında halen iş arıyordum ama ben hamile kaldım :) ikiz kız kardeşim var. çocuk gelişimi kursu sertifikalı MEB. onu tavsiye edebilirim. keçiören subayevlerinde ikamet ediyor.ilgilenenlere duyrulur.
siteler tarafına gelebilir mi?
merhaba, ben uzun süredir iş arıyorum. daha önce tanımadığım kişilerin çocuklarına bakmadım ama tanıdıkların çocuklarına çok baktım.çocukları kendimi bildim bileli çok sevdiğim için gönüllü olarak akrabalarımızn çocuklarına bakmıştım.. bu bi refarans olur mu bilmem ama gerçekten bu işi yapabileceğimi düşünüyorum. çocuklara deyim yerindeyse bayılırım.kendi çocugum gibi sevip bakacağımdan şüpheniz olmasın.. fiyata gelince, 550 diyorum ben.. ..
23 yaşındayım.yaşımı sorun etmeyen biriyseniz özelden irtibata geçin lütfen.
MAMAK AKDERE de oturuyorum. 9 aylık evliyim.üniversite mezunuyum.ve bu işe gerçekten ihtiyacım var .evime gelip yaşadığım yeri görebilirsiniz de.. lütfen en azından bi ön görüşme yapalım..şimdiden teşekkürler[COLOR="purple"][/COLOR]
Merhabalar,
mesajiniz baya eski ama yine de sansimi denemek istedim, hala cocuk bakiyor musunuz acaba? esatta oturuyorum ben. Ilgilenirseniz telefonda gorusmek isterim. tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?