Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara- Cebeci- Esat- Akdere civarında çocuk bakmak istiyorum...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

buketim_0688

hEp sEvdim sEni..
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.279
1.084
333
merhaba, ben uzun süredir iş arıyorum. daha önce tanımadığım kişilerin çocuklarına bakmadım ama tanıdıkların çocuklarına çok baktım.çocukları kendimi bildim bileli çok sevdiğim için gönüllü olarak akrabalarımızn çocuklarına bakmıştım.. bu bi refarans olur mu bilmem ama gerçekten bu işi yapabileceğimi düşünüyorum. çocuklara deyim yerindeyse bayılırım.kendi çocugum gibi sevip bakacağımdan şüpheniz olmasın.. fiyata gelince, 550 diyorum ben.. ..
23 yaşındayım.yaşımı sorun etmeyen biriyseniz özelden irtibata geçin lütfen.
MAMAK AKDERE de oturuyorum. 9 aylık evliyim.üniversite mezunuyum.ve bu işe gerçekten ihtiyacım var .evime gelip yaşadığım yeri görebilirsiniz de.. lütfen en azından bi ön görüşme yapalım..şimdiden teşekkürler [COLOR
="purple"][/COLOR]

Son düzenleme:

biraz uzak oturuyorsunuz bize, yoksa kendi yaşıtım birinin bebeğime bakmasını ben de çok isterdim..

aslında halen iş arıyordum ama ben hamile kaldım :) ikiz kız kardeşim var. çocuk gelişimi kursu sertifikalı MEB. onu tavsiye edebilirim. keçiören subayevlerinde ikamet ediyor.ilgilenenlere duyrulur.

Merhabalar,
mesajiniz baya eski ama yine de sansimi denemek istedim, hala cocuk bakiyor musunuz acaba? esatta oturuyorum ben. Ilgilenirseniz telefonda gorusmek isterim. tesekkurler

Merhabalar,
mesajiniz baya eski ama yine de sansimi denemek istedim, hala cocuk bakiyor musunuz acaba? esatta oturuyorum ben. Ilgilenirseniz telefonda gorusmek isterim. tesekkurler

merhaba msjınız için teşekkürler.. malesef artık bu çocuk bakma işi benim için yattı. kendi çocuğum oldu.ona bakıyorum :) inşallah kısa sürede güvenilir birisini bulabilirsiniz..iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…