berilem Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 35 0 16 Ankara 3 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi berilem #1 ankara çankaya'da gelinbaşı ve makyajı en güzel yapan kuaför bildiğiniz var mı kızlar
S Sevdigim66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 74 1 86 Almanya 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi berilem #2 Canim tunali hilmide magic touch diye bir kuaför var harika biraz parasi tuzluda olsa gercekten deger tavsiye ederim
Canim tunali hilmide magic touch diye bir kuaför var harika biraz parasi tuzluda olsa gercekten deger tavsiye ederim
D Delilah Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2009 73 2 98 Diğer 16 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi berilem #3 Sevdigim66 .!.: Canim tunali hilmide magic touch diye bir kuaför var harika biraz parasi tuzluda olsa gercekten deger tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... çok mu tuzlu? ben de ankarada düğün yapıcam ama hiç bir yeri bilmiyorum ::18:
Sevdigim66 .!.: Canim tunali hilmide magic touch diye bir kuaför var harika biraz parasi tuzluda olsa gercekten deger tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... çok mu tuzlu? ben de ankarada düğün yapıcam ama hiç bir yeri bilmiyorum ::18:
S Sevdigim66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2012 74 1 86 Almanya 19 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi berilem #4 Delilah .!.: çok mu tuzlu? ben de ankarada düğün yapıcam ama hiç bir yeri bilmiyorum ::18: Genişletmek için tıkla... Okadar asiri degil tabikide ama kiyaslama yaparsak biraz fark gorebiliriz ama bikere evleniyoruz sonucta herseyin en iyisi olsun :)
Delilah .!.: çok mu tuzlu? ben de ankarada düğün yapıcam ama hiç bir yeri bilmiyorum ::18: Genişletmek için tıkla... Okadar asiri degil tabikide ama kiyaslama yaparsak biraz fark gorebiliriz ama bikere evleniyoruz sonucta herseyin en iyisi olsun :)