Ankara bypass

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
41
Acil!!!!Babama bypass ameliyatı olacaksın dediler ve biz çok kararsız bildiğiniz iyi bir doktor varmı arkadaşlar ne olur yazın cevap bekliyorum......

Acil!!!!Babama bypass ameliyatı olacaksın dediler ve biz çok kararsız bildiğiniz iyi bir doktor varmı arkadaşlar ne olur yazın cevap bekliyorum......
arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun.ben mersin de yaşıyorum.burda babamın tesadüfen ciddi kalo sorunları olduğunu öğrendik.kalp delik,4 damar %100 tıkalı,kapakçıklar problemli dendi.dünya başımıza yıkıldı.babam 66 yaşında ayrıca şeker hastası.araştırdık ve ankara güven hastanesi doçent dr haldun karagöz ün namını çok duyduk.uzatmayım babamı oraya teslim ettik.babam 4.5 saat süren bir operasyonla 4 damara bypass,2 kapak onarımı yapıldı ve delik dikildi.yılın en ağır operasyonunu geçirmiş.süper bir hastane,süper bir ekip.gözünüz kapalı babanızı emanet edebilirsiniz.babam ameliyat olalı 2 ay oldu bile şu an maşallah turp gibi.darısı size inş.çok çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun sizede canım.Benim babamda yüksek ihtisas hastanesinde oldu ve şuan çok iyi.ALLAH herkese iyilik sağlık versin..

X