Ankara Burun Estetiği_ Doç.Dr. Gürcan Aslan

nekalem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
6
2
Merhaba arkadaşlar , ben de Gurcan hocaya ameliyat oldum . Ameliyattan önce endişelerimi gidermek için bu platformu çokça kullandığım ve sosyal medyadan da çok fazla mesaj aldığımdan ,buraya yazarak estetik ameliyat olmak isteyenlere yardimci olmak istedim. Ameliyatı başından itibaren anlaticam. Burnumda deviasyon problemi vardi kemerliydi ve sag burun deligimden neredeyse hic nefes alamiyordum.Ameliyat olmadan önce başka doktorlara ameliyat olmuş bir çok hastayi gördüm cok fazla morluklari vardı ve bu da beni fazlasiyla korkutmustu. Ancak benim ameliyattan sonra iyileşme surecim çok çok rahat geçti. Sadece şişliklerim vardı yüzümde morluk bile olmadı . Tabiki hastanın bünyesine göre değişebilir bu durum ancak Gürcan hoca çok tecrübeli ve başarılı bir doktor bana göre. Ameliyat oncesinde ve sonrasinda hem cok guler yuzlu hem de cok ilgiliydi. Her konuda endisemi gidermek icin sorularima sabirla cevap verdi. Tamponlar sadece iki gün kaldı ve iki gün sonunda rahatlıkla dışarı çıkabildim, okuluma devam edebildim. Atel uygulamasindan sonra burnuma ince bantlar takıldı ve ameliyatın 9.gununde bantlar da çıkarıldı. Ameliyattan önce mezuniyet çekimine ve gecesine katilamayacağim konusunda da endiselerim vardı . Ameliyat olalı daha 2 hafta olmadan hepsine de katıldım hiçbir sıkıntım olmadi:) Suanda ameliyat olalı tam bir ay oldu. Burnum fazlasıyla doğal, yüzümle uyumlu ve nefes problemim de kalmadı . Ameliyat olmayı düşünüyorsanız kesinlikle Gürcan hocayı tavsiye ederim ben fazlasıyla memnun kaldım ve cok sukur burnumdan çok memnunum. Yine sorularınız olursa seve seve yanitlayabilirim. İnstagram hesabıma da "nkalemm" bakabilirsiniz.

Merhaba nekalem,
ameliyat olmadan önceki süreciniz, heyecan durumunuz,anestezi aldığınız anda neler hisettiğiniz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Gürcan hoca hangi hastanede ameliyat yapıyor?

Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde doktor kendisi. Ben ameliyat olmadan önceki süreçte genel olarak rahattim. Tam ameliyat olmadan insan ister istemez biraz heyecanlaniyor tabi:) yani kararliysaniz bir sorun yasamazsiniz bence rahat olup olumlu düşünün hersey güzel olur. anestezi almak da göz açıp kapamak gibi. Ben ameliyat olduğumu anlamamistim bile:)

Rica ederim anlıyorum sizi bu nedenle yardimci olmak istiyorum zaten:) Çok teşekkür ederim

Bende bugün gürcan hocamdan randevumu aldım. Randevu için bile çok heyecanlıyım. Aslında istanbulda yaşıyorum ve herkes gibi birçok doktor araştırdım. İstanbulda 3 doktor belirlemişken, çat diye ankarada olmaya karar verdim. İlk görüşeceğim doktor gürcan bey olacak. Yalnız benim 1 ay içerisinde ameliyat olmam lazım, bakalım o konuyu çözebilecekmiyiz :)

Gürcan beye ameliyat olan arkadaşlarım, muayenede ne kadar sonra ameliyat için gün alabildiniz bu arada??

Merhaba doktor bey ameliyatı ankara eğitim araştırmadamı yapıyor? Artı tasarım yapıyormu?

Gürcan beye ameliyat olan arkadaşlarım, muayenede ne kadar sonra ameliyat için gün alabildiniz bu arada??
Merhaba, ben yaklaşık 1 ay sonraya randevu alabilmistim.Gürcan hoca o dönem yoğundu ancak şimdiki yoğunluk durumunu bilmiyorum gorusmenizde fayda var.

Merhaba doktor bey ameliyatı ankara eğitim araştırmadamı yapıyor? Artı tasarım yapıyormu?

Merhaba, ben Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'nde ameliyat oldum. Ancak suan nerde ameliyat yaptığını bilmiyorum. Tasarım yapmıyor, burun fotoğrafları her açıdan çekilip bilgisayara aktarildiktan sonra nasıl bir burun istendiğine dair üzerinde konuşulup tartışılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…