- 20 Şubat 2015
- 6
- 0
-
- Konu Sahibi noflexzone
gecmis olsun cnim resimlerine baktımda derin kalınmıydıMuhammed dilbere oldum ben.albümüm var daha detaylı incelemek istersen instegram adresim dilekbaha
ben de daha yeni ameliyat oldum.Ankara Medicalparkta Ahmet isikdemire.Burdan arastirmistim ve Trt deki programda seyretmistim kendisini.Daha sonra hemen arayip rendevu aldim.Bu konularda cok pipirikliyimdir ama Ahmet bey isinde profosyenel oldugunu ilk rendevuda anliyorsunuz.Sadece ne istedigimi soyledim ve ne istemedigimi.Sali gunu rendevuya gidip cumartesi ameliyat oldum:) O Kadar guven duydum doktoruma.Cunku yapmis oldugu ameliyatarin fotograflarini gosterdiginde ayni tip ameliyat yapmadigini ve hakikaten kisinin anatomisine uygun hangi burnun gidip gitmeyecegini acikca dile getiriyor.Ameliyatimin suan 2.haftasindayim ve cok rahat kullanabiliyorum.Benden size tavsiye gidip dotorunuzla konusun yaptigi ameliyatalara goz atin ve doktorunuza sadece guvenin.
ben serdar öztürk'e ameliyat oldum çok memnunum herkese tavsiye ederim gerçekten işinde çok başarılı bir doktorMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum da ben burun estetiği olmak istiyorum. Lütfen yardım edin fiyat ve bu konuda güzel çalışmalar yapmış isimleri yazarsanız çok sevinirim.
İsterseniz mail adresimi de vereyim ameliyat olan kişiler fotoğraflarını atabilir.
Çok teşekkür ederim şimdiden.
4.500 odedim.burnum suan 1 ayi gecti.instagramdan bakmak istersen sedakaraktk ten bakabilirsincanım ne kadar ödedin acaba
Geçmiş olsun cnm burnun güzel görünüyor insallah istediğin sonucu alirsin ameliyatinin maliyeti kaç tuttu ?Ben Gürhan Ulusoy'a yeni ameliyat oldum cok basarili bir doktor işinin uzmanı burnumda hala ödem şişlik var ama bu halinden bile çok memnunum ankarada önerebileceğim tek doktor Gürhan hoca.