Ankara burun estetiği revizyon doktor ve fiyatları

snowy12

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2021
34
0
43
Merhabalar, Ankara da revizyon burun ameliyatı için doktor araştırıyorum. Bazı fiyatlar uçmuş, Tural Fattuyalev in fiyatı 70 binden başlıyormuş. Ozan Luay Abbas, Ozan Bitik, Vedat Taş, Mesut Kaya , Hakan Songür, Talha Tanyeli araştırdıklarım. Var mı revizyon olan Ankara’da?

Merhaba, ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Hakan soygür le görüştüm. Cok iyi bir doktor yapacagi işinde arkasinda durur bence. Hala görüşüyorum doktorlarla. Eren Taştan ile görüşeceğim. Karar vermek çok zor.

Son düzenleme:
Merhaba, ben de revizyon için doktor araştırıyorum. Hakan soygür le görüştüm. Cok iyi bir doktor yapacagi işinde arkasinda durur bence. Hala görüşüyorum doktorlarla. Eren Taştan ile görüşeceğim. Karar vermek çok zor.
Merhaba, Eren Taştan’ı duydum ben de ama fiyat olarak çok fazla.

Merhaba, Eren Taştan’ı duydum ben de ama fiyat olarak çok fazla.

Eren Taştan ile görüştünüz mü? Ne fiyat verdi ve izleniminiz nasıl oldu?
Evet görüştüm 15 dk bekleyip 15 dk görüşüp 500tl ödeyip ciktim. Daha çok kendi yaptığı burunları gosterdi. Israrla ilk ameliyati olduğum doktora gidip düzeltirmemi soyledi. Ben de kendisinin fikirlerini öğrenmek için geldiğimi soyledim. Sonucta kendine cok güveniyor gercekten cok kotu durumdaki burunları düzeltmiş evet ama gerçekten fiyati coooook yüksek.

Ozan Luay Abbas çok ilgili ve başarılı, ameliyat olan var mı ? Görüştüm onunla sanırım tercihim o olacak

Evet görüştüm 15 dk bekleyip 15 dk görüşüp 500tl ödeyip ciktim. Daha çok kendi yaptığı burunları gosterdi. Israrla ilk ameliyati olduğum doktora gidip düzeltirmemi soyledi. Ben de kendisinin fikirlerini öğrenmek için geldiğimi soyledim. Sonucta kendine cok güveniyor gercekten cok kotu durumdaki burunları düzeltmiş evet ama gerçekten fiyati coooook yüksek.
İlk yapan doktora gitme hatasını bir kere yaptım.Düzelecek diyerek girdiğim ameliyattan daha kötü bir burunla çıktım.Kesinlikle iyi düşünülmesi gereken bir konu.
Neden ısrarla aynı şeyi söyledi hiç anlamadım.Sizin sorununuz neydi ve ne fiyat verdi özelden yazar mısınız rica etsem?
Çok kötü burunlar gördüğü için bana da burnunuz güzel diyecek muhtemelen ama ben ön görünümünü hiç sevmiyorum:/

İlk yapan doktora gitme hatasını bir kere yaptım.Düzelecek diyerek girdiğim ameliyattan daha kötü bir burunla çıktım.Kesinlikle iyi düşünülmesi gereken bir konu.
Neden ısrarla aynı şeyi söyledi hiç anlamadım.Sizin sorununuz neydi ve ne fiyat verdi özelden yazar mısınız rica etsem?
Çok kötü burunlar gördüğü için bana da burnunuz güzel diyecek muhtemelen ama ben ön görünümünü hiç sevmiyorum:/

Ben İzmir’de çok araştırmadan,bu işleri pek bilmeden Emin Toprak’a ameliyat oldum.Ziller ameliyattan sonra iş işten geçince çalmaya başladı.Şimdi hangi burnu hangi dr yapmış bilecek kadar araştırıyorum.Tüm doktorları öğrendim ama faydası yok…

Ben İzmir’de çok araştırmadan,bu işleri pek bilmeden Emin Toprak’a ameliyat oldum.Ziller ameliyattan sonra iş işten geçince çalmaya başladı.Şimdi hangi burnu hangi dr yapmış bilecek kadar araştırıyorum.Tüm doktorları öğrendim ama faydası yok…
Neden faydası yok dediniz?

Neden faydası yok dediniz?
Bundan sonra yapılan hiçbir işlemin mucize yaratmayacağını bildiğim için.Sonucun istediğim gibi olması bir yana burun derisi bozuluyor.Eskisi gibi oturmuyor.Açıkçası gözüm korktu ve tecrübeli isimler dışında kimseye güvenemem bundan sonra.

Mutlaka aynı isimleri araştırmışsınızdır.Eren Taştan,Tural Fatullayev,Mehmet Yazar ve Ahmet İslam öncelikli olarak aklımda.Ancak bu isimler genellikle doğal burunlar yapıyor o yüzden bilemiyorum.
Muhammet Dilber,Şaban Çelebi ve Sercan Göde’de görüşmeyi düşündüklerim arasında.Şehir konusuna takılmıyorum.Sonuç iyi olsun yeter :)

Sizin 5.ameliyatı gerektiren ne sorunlarınız var?

Ben de Ozan Luay Abbas ile görüştüm çok ilgili sanırım ilk tercihim o ama Hakan Soygür, Mesut Kaya ve Ozan Bitik ile de görüşmek istiyorum. Benim 15 yol önce erimeyen ip enfeksiyon yaptı onun üzerine 2 daha ameliyat oldum öncesinde de 1 ameliyat ve ufak bir revizyon geçirmiştim ama nefes problemi yaşıyorum, burun deliklerime kaburga kemiği konması gerektiğini söyledi bütün doktorlar biraz çökük. Dışardan belli değil ama nefes alırken zorlanıyorum ve ses geliyor ötüyorum resmen. Bu arada Vedat Taş da çok iyi bir doktor ancak bütçemi aşıyor. Ben de maalesef hep aynı doktora oldum

Neden israr etti ilk doktora git diye ben de anlamadım. Ben zaten ameliyattan memnun değilim ayni kişiye tekrar ameliyat olmak mantikli gelmiyor ki. En sonunda ben sizin fikirlerinizi dinlemeye geldim dedim. Benim sorunum nefes alamiyorum ve şekli bozuk.

Bundan sonra yapılan hiçbir işlemin mucize yaratmayacağını bildiğim için.Sonucun istediğim gibi olması bir yana burun derisi bozuluyor.Eskisi gibi oturmuyor.Açıkçası gözüm korktu ve tecrübeli isimler dışında kimseye güvenemem bundan sonra.
Burun derisi bozuluyor evet ama eskisi gibi oturmuyor derken cilt kalitesi bozuluyor anlamında mı? Benim de korkum kıkırdak eklendikten sonra eklenen yerlerde milimlik farkla da olsa dışından belli olmasi. Sanirim ince derili olanlarda oyle bir durum olabiliyormuş.

Burun derisi bozuluyor evet ama eskisi gibi oturmuyor derken cilt kalitesi bozuluyor anlamında mı? Benim de korkum kıkırdak eklendikten sonra eklenen yerlerde milimlik farkla da olsa dışından belli olmasi. Sanirim ince derili olanlarda oyle bir durum olabiliyormuş.
Benim kemik kısımdaki deride bol ve kırışık bir görünüm oldu.Ön hatta dokusu hafifçe bozulmuş bir alan var. Her iki tarafa yerleştirilen kıkırdaklarda daire şeklindeler ve yoğun ışıkta görünüyorlar ne yazık ki.Tecrübeli bir doktorda bu sonuçlar olmayabilirdi diye düşünüyorum.

Benim kemik kısımdaki deride bol ve kırışık bir görünüm oldu.Ön hatta dokusu hafifçe bozulmuş bir alan var. Her iki tarafa yerleştirilen kıkırdaklarda daire şeklindeler ve yoğun ışıkta görünüyorlar ne yazık ki.Tecrübeli bir doktorda bu sonuçlar olmayabilirdi diye düşünüyorum.
Özelden sorun değilse fotoğraf paylaşabilir misiniz?

Revizyonu hangi doktora olmustunuz? Bir de sizin için sorun değilse özelden foto atar mısınız?

X