- 3 Şubat 2021
- 249
- 81
- 23
- Konu Sahibi burunburun
Arkadaşlar merhaba Ankara burun estetiği için çok pahalı olmayan iyi bir doktor önerir misiniz? Devlet veya üniversite hastaneleri de olur. Teşekkürler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi siz söyleyince instagram adresine bakıp mesaj attım. Çok teşekkür ederim sağ olun :) Genel olarak güzel yapmış burunları.Dr İbrahim Hıra. Ankara da ama şu an Nerde çalıştığını bilemiyorum. İnsta dan bakabilirsiniz yaptığı işleri de paylaşıyor. Bence harika bir Dr Oğlumla ben KBB rahatsızlıklarımız için çokça ziyaret etmiştik kendisini. Ama ben burnumu yaptırmadım bunu da belirteyim. Yaptıranlar memnun gördüğüm kadarıyla. En azından araştırmanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Her şey sizin içinde güzel olur umarım.Rica ederim. Dediğim gibi ben burun yaptırmadım ama çok çok memnun kaldığım bir Dr. Her zaman herkese tavsiye ettim. Umarım her şey gönlünüzce olur
Ben mesaj attım henüz geri dönüş yapılmadı. Öğrenirsem yazarım.Fiyatlari ne civarda bi bilginiz varmi
Ben mesaj attım henüz geri dönüş yapılmadı. Öğrenirsem yazarım.
Merhaba fiyat bilgisi hakkında bilgi alabildiniz mi acabaÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Her şey sizin içinde güzel olur umarım.
Şereflikoçhisar devlet hastanesinde çalışıyormuş. Fiyat bilgisi vermedi, ben de gidip görüşmedim.Merhaba fiyat bilgisi hakkında bilgi alabildiniz mi acaba