Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba Ankara burun estetiği için çok pahalı olmayan iyi bir doktor önerir misiniz? Devlet veya üniversite hastaneleri de olur. Teşekkürler :)
Dr İbrahim Hıra. Ankara da ama şu an Nerde çalıştığını bilemiyorum. İnsta dan bakabilirsiniz yaptığı işleri de paylaşıyor. Bence harika bir Dr Oğlumla ben KBB rahatsızlıklarımız için çokça ziyaret etmiştik kendisini. Ama ben burnumu yaptırmadım bunu da belirteyim. Yaptıranlar memnun gördüğüm kadarıyla. En azından araştırmanızı tavsiye ederim.
Dr İbrahim Hıra. Ankara da ama şu an Nerde çalıştığını bilemiyorum. İnsta dan bakabilirsiniz yaptığı işleri de paylaşıyor. Bence harika bir Dr Oğlumla ben KBB rahatsızlıklarımız için çokça ziyaret etmiştik kendisini. Ama ben burnumu yaptırmadım bunu da belirteyim. Yaptıranlar memnun gördüğüm kadarıyla. En azından araştırmanızı tavsiye ederim.