Kimler var listenizde?Ben de araştırma içerisindeyim bir türlü karar veremiyorum
Mesut Kaya,Gürcan Aslan ,Muhitdin Eski .Eren Taştan bütçemi maalesef çok zorluyor
Evet Eren bey biraz pahalı gerçi diğerleri de zam yapmış bu sene keşke ertelemeydim geçen sene Mesut kaya’ya olsaydım diye düşünmeden edemiyorum geçen sene 7 bindi ne de olsa.Mesut Kaya,Gürcan Aslan ,Muhitdin Eski .Eren Taştan bütçemi maalesef çok zorluyor
Evet öyleymiş maalesef. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah karar verirseniz haberlerinizi bekliyorumFiyat artışının yanında Kasım ayına kadar ameliayatları doluymuş Mesut Hocanın .Evet o yazdığınız doktorları da takipteyim .Ama karar veremiyorum bir türlü
Bende araştırmalarım esnasında Orhan Aydın’ı gördüm ve yaptığı burunları çok beğendim fakat beni düşündüren tek bir şey var o da kbbci değil de estetik cerrahi uzmanı olması, Rica etsem burnunuzun resmini gönderebilir misiniz peki?Kızlar ben de uzun süredir araştırma içindeydim. En iyi denilen her doktora gittim Gürcan Aslan’dan, Volkan Tayfur’a, Ferruh Bingül’e daha bir sürü hepsiyle görüştüm. Fiyat falan umrumda değildi açıkçası çünkü revizyon olacaktım. Her gittiğim doktor çok zor ameliyatın kıkırdak almam gerekebilir kulağından veya kaburgandan falan dediler ve inanılmaz yüksek fiyat istediler. Bunun yanında yapmayı planladıkları burunların hiçbirini beğenmiyordum. Hepsi tek tip burun belirliyordu resmen. Derken Orhan Aydın’la tanıştım. Ben onun kadar mütevazi ve hastanın istediğine önem veren bir doktor daha görmedim. İlk defa bir doktor burnumu tam istediğim gibi belirledi. Yani sizle oturup dakikalarca şurası şöyle olsa burası böyle olsa diye her şeyi dener emin olun. İki hafta önce ameliyatımı yaptı ve şimdi çıktı tüm bantlarım o kadar istediğim gibi ki hatta belirlediğimizden daha güzel oldu. Böyle uzun uzun yazdım ama bu sürecin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum inanılmaz zor bir karar ben mecbur olduğum için yaptırdım o yüzden çok isteksizdim. Böyle olacağını bilsem sonucun kesinlikle bir dk daha durmazdım. Sorunuz varsa cevaplandırabilirim seve seve
Çünkü araştırmalarım sonucunda kbb doktorlarının burnun iç yapısı hakkında daha çok bilgiye sahip oldukları öğrendim. Kesinlikle gerek ameliyat öncesi olsun gerek sonrası doktorun ilgi alakası güven vermesi çok önemliNeden kbbci olmasını istiyorsunuz ben de tam aksine plastik cerrah aramıştım sadece. Benim iç kısımda inanılmaz sıkıntılar vardı dıştan da vardı ama ikisini de halletti. Fotoğrafı özelden atayım. Bir de özellikle tavsiye edeceğim şey doktorun ameliyattan sonra sizle ilgilenmesi. Bence asıl şeyler ameliyattan sonra başlıyor. Yani o süreçte doktorunuzu yanınızda hissetmeniz güven veriyor.
Ben de kesinlikle kbb istiyorumÇünkü araştırmalarım sonucunda kbb doktorlarının burnun iç yapısı hakkında daha çok bilgiye sahip oldukları öğrendim. Kesinlikle gerek ameliyat öncesi olsun gerek sonrası doktorun ilgi alakası güven vermesi çok önemli
Kbb ciler iç kısımda daha iyi olabilir ama bana göre tek tip burun yapıyor onlar. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama ben cesaret edemezdim hem iç hem dış için bir kbbciye güvenmeye. Tabi herkesin düşüncesi farklıBen de kesinlikle kbb istiyorum
BEnim için nefes çok önemli, koku da aynı şekilde bunu çok iyi bilen birine emanet etmek isterim kendimi. Dışınıda güzel yapabilecek bir doktora güvendiğim zaman olacağım bende.Kbb ciler iç kısımda daha iyi olabilir ama bana göre tek tip burun yapıyor onlar. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama ben cesaret edemezdim hem iç hem dış için bir kbbciye güvenmeye. Tabi herkesin düşüncesi farklı
fotoğrafınızı atar mısınız burnunuzun bu arada ortalama bir fiyat verebilir misniz geri dönüş yaparsanız çok sevinirimKızlar ben de uzun süredir araştırma içindeydim. En iyi denilen her doktora gittim Gürcan Aslan’dan, Volkan Tayfur’a, Ferruh Bingül’e daha bir sürü hepsiyle görüştüm. Fiyat falan umrumda değildi açıkçası çünkü revizyon olacaktım. Her gittiğim doktor çok zor ameliyatın kıkırdak almam gerekebilir kulağından veya kaburgandan falan dediler ve inanılmaz yüksek fiyat istediler. Bunun yanında yapmayı planladıkları burunların hiçbirini beğenmiyordum. Hepsi tek tip burun belirliyordu resmen. Derken Orhan Aydın’la tanıştım. Ben onun kadar mütevazi ve hastanın istediğine önem veren bir doktor daha görmedim. İlk defa bir doktor burnumu tam istediğim gibi belirledi. Yani sizle oturup dakikalarca şurası şöyle olsa burası böyle olsa diye her şeyi dener emin olun. İki hafta önce ameliyatımı yaptı ve şimdi çıktı tüm bantlarım o kadar istediğim gibi ki hatta belirlediğimizden daha güzel oldu. Böyle uzun uzun yazdım ama bu sürecin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum inanılmaz zor bir karar ben mecbur olduğum için yaptırdım o yüzden çok isteksizdim. Böyle olacağını bilsem sonucun kesinlikle bir dk daha durmazdım. Sorunuz varsa cevaplandırabilirim seve seve
merhaba orhan aydını bu mesajınızdan gördüm. acaba özelden fiyat bilgisi verebilir misiniz? şimdiden teşekkürler^^Kızlar ben de uzun süredir araştırma içindeydim. En iyi denilen her doktora gittim Gürcan Aslan’dan, Volkan Tayfur’a, Ferruh Bingül’e daha bir sürü hepsiyle görüştüm. Fiyat falan umrumda değildi açıkçası çünkü revizyon olacaktım. Her gittiğim doktor çok zor ameliyatın kıkırdak almam gerekebilir kulağından veya kaburgandan falan dediler ve inanılmaz yüksek fiyat istediler. Bunun yanında yapmayı planladıkları burunların hiçbirini beğenmiyordum. Hepsi tek tip burun belirliyordu resmen. Derken Orhan Aydın’la tanıştım. Ben onun kadar mütevazi ve hastanın istediğine önem veren bir doktor daha görmedim. İlk defa bir doktor burnumu tam istediğim gibi belirledi. Yani sizle oturup dakikalarca şurası şöyle olsa burası böyle olsa diye her şeyi dener emin olun. İki hafta önce ameliyatımı yaptı ve şimdi çıktı tüm bantlarım o kadar istediğim gibi ki hatta belirlediğimizden daha güzel oldu. Böyle uzun uzun yazdım ama bu sürecin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum inanılmaz zor bir karar ben mecbur olduğum için yaptırdım o yüzden çok isteksizdim. Böyle olacağını bilsem sonucun kesinlikle bir dk daha durmazdım. Sorunuz varsa cevaplandırabilirim seve seve
Mrb. Ameliyat oldunuz mu? Dr buldunuz mu acaba? Aynı süreçten geçiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.Arkadaşlar ben Ankara için güvenilir ve başarılı bir burun estetik doktoru arıyorum. Yaklaşık 2 senedir arıyorum fakat hala bir kararsızlık içersindeyim. Ameliyat olan veya bu konularda bilgisi olan arkadaşlar haber verebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Bu güzel bilgilendirici yorumunuz için çok teşekkürler. Orhan Aydın´la ilk görüşmeyi nasıl yaptınız lk muayene ğcreti alınıyor mu cevap verebilirseniz çok sevinirim.Kızlar ben de uzun süredir araştırma içindeydim. En iyi denilen her doktora gittim Gürcan Aslan’dan, Volkan Tayfur’a, Ferruh Bingül’e daha bir sürü hepsiyle görüştüm. Fiyat falan umrumda değildi açıkçası çünkü revizyon olacaktım. Her gittiğim doktor çok zor ameliyatın kıkırdak almam gerekebilir kulağından veya kaburgandan falan dediler ve inanılmaz yüksek fiyat istediler. Bunun yanında yapmayı planladıkları burunların hiçbirini beğenmiyordum. Hepsi tek tip burun belirliyordu resmen. Derken Orhan Aydın’la tanıştım. Ben onun kadar mütevazi ve hastanın istediğine önem veren bir doktor daha görmedim. İlk defa bir doktor burnumu tam istediğim gibi belirledi. Yani sizle oturup dakikalarca şurası şöyle olsa burası böyle olsa diye her şeyi dener emin olun. İki hafta önce ameliyatımı yaptı ve şimdi çıktı tüm bantlarım o kadar istediğim gibi ki hatta belirlediğimizden daha güzel oldu. Böyle uzun uzun yazdım ama bu sürecin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum inanılmaz zor bir karar ben mecbur olduğum için yaptırdım o yüzden çok isteksizdim. Böyle olacağını bilsem sonucun kesinlikle bir dk daha durmazdım. Sorunuz varsa cevaplandırabilirim seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?