Hayır hıv değil o kandan bakılıyor.siğilden şüphelendi.eşimle konuşmuyorum dokunmak bile istemiyorum.pozitif gelirse cinsel hayatımız tamamen bitecek zaten kendi derdime düşerim o noktadan sonra.sadece bilkentte çok sonra çıkıyormuş dediler delirmek üzereyim bilen var mı daha önce bu testi veren var mı sonucu ne zaman çıktı.geçen sene vermiştim 2 günde gelmişti smear sonucu başka hastanedeMerhaba antı hıv testi mi verdiniz ? Smear testini doktor bende kanserden ciddi derecede şüphelendiği için istedi şuan 5 gün falan oldu çıkmadı hiv testlerimde negatif hepsi . Neden kavga ediyorsunuz ki ?
Smear hpv yi bilmiyorum benden sadece bu şekilde test aldı doktor kanda alınması lazım şüphe olduğunda alınmadımı sizden hpv de çıkıyor kandaHayır hıv değil o kandan bakılıyor.siğilden şüphelendi.eşimle konuşmuyorum dokunmak bile istemiyorum.pozitif gelirse cinsel hayatımız tamamen bitecek zaten kendi derdime düşerim o noktadan sonra.sadece bilkentte çok sonra çıkıyormuş dediler delirmek üzereyim bilen var mı daha önce bu testi veren var mı sonucu ne zaman çıktı.geçen sene vermiştim 2 günde gelmişti smear sonucu başka hastanede
tesekkür ederim yardımcı olmaya çalışıtığın için.hpv kandan tespit edilemiyor.sizden alınan test smear.bu da tam olarak hpv testi değil.sizde hpv rahme hasar vermiş mi gibi bir şey. Asıl hpv testi hpv DNA tiplendirme testi pcr ile yapılıyor.ama ne zaman çıkacak delireceğim düşünmekten test sonucu çıkan varsa mı örnek bilkentteSmear hpv yi bilmiyorum benden sadece bu şekilde test aldı doktor kanda alınması lazım şüphe olduğunda alınmadımı sizden hpv de çıkıyor kanda
Rica ederim inşallah bilen biri çıkar hpv değilmiş dediğiniz gibitesekkür ederim yardımcı olmaya çalışıtığın için.hpv kandan tespit edilemiyor.sizden alınan test smear.bu da tam olarak hpv testi değil.sizde hpv rahme hasar vermiş mi gibi bir şey. Asıl hpv testi hpv DNA tiplendirme testi pcr ile yapılıyor.ama ne zaman çıkacak delireceğim düşünmekten test sonucu çıkan varsa mı örnek bilkentte
Teşekkür ederim bu benim 2.evliliğim o yüzden eşimden kapmışım gibi bir durum yok onda bir belirti yok.o yüzden ondan kaptım gibi bir durumdan konusmamazlık yapmıyorum.ona bulaştırdım mı diye korkuyorum asıl.siğil gibi bir şey gördüm doktor da evet siğil dedi yaktı asitle.ama ben hiç iyi hissetmiyorum insanlar yıllarca vücudundan atamıyor.eşimi çok seviyorum ama biraz görücü usulü gibi evlendik.kendisi de pimpirikli korunma olsa da bulaş olabilir diye cinsel hayatımızı askıya alacağız ve bu tahmin edersiniz ki bir evlilik için berbat bir durum .2 yılda atılıyor diyor.2 yıl ayrı nasıl yapacağız düşünmekten ağlamaktan kendimi yedim bitirdim pozitif gelirse sonumuz ne olur bilmemÇok yoğun bir hastane biraz geç çıkar bence. Telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz. Bu kadar strese girmeyin lütfen haklısınız ama dünyanın sonu değil burda her gün kaç kadın tanı alıyor veya negatif e dönüyor strese girerseniz daha kötü olur. Ne gibi belirtileriniz vardı ?
Haklısınız strese girmekte ama sonuç çıkınca doktor tedavi aşamalarını söyleyecek, aşınızı olacaksınız. Risk grupları belli olacak o sürede prezervatif ile ilişkiye devam edebilirsiniz. Eşinizde bir doktora görünür. Cinsel hayatımız bitti diye düşünmeyin belki de negatif gelecektir. 2 yıl değil bazı kişilerin çok kısa sürede negatif e dönüyor. Hatta bazı insanlar hiç belirti vermeden atlatıyor o sıra da eşleriyle birlikte oluyorlar bilmeden. Stres yaparsanız bağışıklığınız düşer. Güzel düşünmeye çalışın lütfen.Teşekkür ederim bu benim 2.evliliğim o yüzden eşimden kapmışım gibi bir durum yok onda bir belirti yok.o yüzden ondan kaptım gibi bir durumdan konusmamazlık yapmıyorum.ona bulaştırdım mı diye korkuyorum asıl.siğil gibi bir şey gördüm doktor da evet siğil dedi yaktı asitle.ama ben hiç iyi hissetmiyorum insanlar yıllarca vücudundan atamıyor.eşimi çok seviyorum ama biraz görücü usulü gibi evlendik.kendisi de pimpirikli korunma olsa da bulaş olabilir diye cinsel hayatımızı askıya alacağız ve bu tahmin edersiniz ki bir evlilik için berbat bir durum .2 yılda atılıyor diyor.2 yıl ayrı nasıl yapacağız düşünmekten ağlamaktan kendimi yedim bitirdim pozitif gelirse sonumuz ne olur bilmem
Teşekkür ederim desteğiniz için.ağlamaktan başka bir şey yapmıyorum 15 gündür.test kesinlikle çıktı bi memurun birinin onayına bakıyor büyük ihtimalle ama işte insanları böyle bekletiyorlar neler yaşandığını bilmeden.belki yaptıran biri çıkar kaç günde çıktığını dna testi içeriğini söyler umarım çıkar bir nebze rahatlarım.internette birinin 2 ayda çıkmış tiplendirme testi çok uzun bir süre olamaz böyle bir şey annemin evine gitmeyi bile düşündüm beklerken eşimle karşılamamak için ne olur bu yazıyı okuyan varsa bilkentte yaptıran lütfen yazsın rica ediyorum çokHaklısınız strese girmekte ama sonuç çıkınca doktor tedavi aşamalarını söyleyecek, aşınızı olacaksınız. Risk grupları belli olacak o sürede prezervatif ile ilişkiye devam edebilirsiniz. Eşinizde bir doktora görünür. Cinsel hayatımız bitti diye düşünmeyin belki de negatif gelecektir. 2 yıl değil bazı kişilerin çok kısa sürede negatif e dönüyor. Hatta bazı insanlar hiç belirti vermeden atlatıyor o sıra da eşleriyle birlikte oluyorlar bilmeden. Stres yaparsanız bağışıklığınız düşer. Güzel düşünmeye çalışın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?