Ankara BİLGİ HASTANESİNDE doğum yapanlar yardımlarınızı bekliyorum ...

dorukada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
25
1
36
Ankara
Kızlar bilgi hastanesinde doğumunuza hangi doktor girdi? normal mi, sezeryan mı oldu? fiyat neydi? en önemlisi memnun kaldınız mı? paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler

merhaba bende orda DOGUM YAPMAYI DUSUNUYORUM .FIYATLARLA BILGISI OLAN VARMI.VE BEN SELCUK BEYIN YANINA GITMEYI DUSUNUYORUM BILGISI OLANLAR YAZSIN LUTFEN

ben bilgide doğum yapmadım ama sürekli gidiyorum.erkrn doğum v.s riskler sebebiyle orda doğum yapmadım.normal doğum yapılmıyo diye biliyorum.sezeryan fiyatlarıda 650 tl idi en son sgk ya. selçuk bey iyi bi doktordur fakat çok yoğundur muayeneler.epiduralde yok genel anestezi var sadece.mine hanımı tavsiye etmem pek bi kere gittim hoşlanmadım.bildiklerim bunlar.bu arada selçuk beyin ayrıca özel muayenehaneside var arada oraya giderseniz hastanede pek beklemezsiniz...

bende az önce aradım bilgi hastanesini normal doğum 400 sezeryan 600 eğer epidural olursa 200 tl daha fazla ödeniyormuşş ama oda ücreti filan dahil mi bilmiyorum sormadım

merhaba arkadaşlar..ben 6 aylık hamileyim ve hamileliğimin en başından beri bilgi hastanesi selçuk beyin yanına gidiyorum,çokda memnunum..verilen randevu saatinde hemen beklemeden muayene oluyorum.gebelik takibi olarak çok rahat bi hastane doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum..epudral sezeryan istiyorum, 600 tl fiyat verdiler.3 hafta sonra tekrar gidicem odalarınıda gezip sizlere bilgi veririm..biran önce allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

merhaba arkadaşlar..ben 6 aylık hamileyim ve hamileliğimin en başından beri bilgi hastanesi selçuk beyin yanına gidiyorum,çokda memnunum..verilen randevu saatinde hemen beklemeden muayene oluyorum.gebelik takibi olarak çok rahat bi hastane doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum..epudral sezeryan istiyorum, 600 tl fiyat verdiler.3 hafta sonra tekrar gidicem odalarınıda gezip sizlere bilgi veririm..biran önce allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

Canım baktınmı bilgi verirmisin?Bende orayı düşünüyorum..

giden arkadaş hiç yokmu bilgi verebilecek dogum fiyatları uygun gibi görünüyor

arkadaşlar bilgi hastanesinin odalarını gezdim ve net olarak fiyatlar hakkında bilgi aldım..sizlerlede paylaşayım dedim.odaları fena değil ama öle çok iyi de değil fiyatına göre iyi..hemşireler çok güleryüzlü baya yardımcı oldular.fiyat ise hastaneye yatış ve çıkışa kadar herşey dahil bebek bakımı vs sezeryan için 600 tl.normal doğum 500 tl bilginiz olsun..

arkadaşlar bilgi hastanesinin odalarını gezdim ve net olarak fiyatlar hakkında bilgi aldım..sizlerlede paylaşayım dedim.odaları fena değil ama öle çok iyi de değil fiyatına göre iyi..hemşireler çok güleryüzlü baya yardımcı oldular.fiyat ise hastaneye yatış ve çıkışa kadar herşey dahil bebek bakımı vs sezeryan için 600 tl.normal doğum 500 tl bilginiz olsun..

Saol canım ama yeni doğan bakım ünitesi yokmuş.Bir sorun çıkarsa Allah korusun bebeği başka hastaneye sevk ediyorlar..

Saol canım ama yeni doğan bakım ünitesi yokmuş.Bir sorun çıkarsa Allah korusun bebeği başka hastaneye sevk ediyorlar..

evet canım yokmuş biliyorum zaten bu yüzden düşünüyorum bende..offf çok zor bu işlerr yaa bi an önce doğursaydım sağlıklı sıhhatli iice stress oldummm..:(((

kızlar bnde ankara batıkent bilgi hastanesine gidiorum ve sordum yenidoğan yoğun bakım ünitesi var dediler. şimdi benmi yanlış anladım kafamı karıştırdınız:37:
iyi öğrenin panik yapmayın kızlar, aradım sordum ve öğrendim, batıkent bilgide yenidoğan yoğun bakım var. zaten int. sitesine girdiğinizdede var olan bakım üniteleri arasındada yoğun bakım yazıo. içinizi rahat tutun, ve yinede %100 rahatlamak için arayıp sorun sizde rahatlayın bende:21:

kızlar başka bi sayfada yine batıkent bilgide yenidoğan var yazmıştım yok diyen bir arkadaşa. oda bana cevaben, bende aradığımda var dediler ama bn yokmuş deyince başka bir birime bağladılar onlarda evet yok dediler yazmış. bnde an itibariyle şimdi tekrar aradım var dediler, bnde arkadaşımız gibi dedimki, 2 gün önce arkadaşım sormuş yok demişsiniz dedim, 1 dk. ilgili birime aktarayım dediler, tekrar sordum oda başkasına aktardı ve en son kadının biri aynen şöyle söyledi,
doğumun hemen sonrasında küveze alıp bakımını yapıoruz bu anlamda var ama günlerce kalması gerekiyorsa bunu sağlayamıyoruz dediler. :37:
yani sonuç ne şimdi bu iyi bişeymi değilmi ben iyce karıştırdım napcaz yaa:37::50::18:

arkadaşlar bende bilgi hastanesi selçuk aslana gidiyordum şu an 26 haftalık hamileyim son randevumda selçuk bey inanın 5 dk bile muayene etmedi apar topar baktı ve yolladı ne rahatsızlıklarımı nede bebeğimi görebildim oldukça yoğun bir doktor ayrıca yenidoğan üniteside yok dediler bana selçuk beye söyledim yenioğan ünitesinin olmadığını ne yapacaz dedim oda son ay karar veririz eğer gerek duyarsam medikanada doğumunu yaptırırım dedi medikanada sezaryan doğum yaklaşık 5000tl buluyormuş sonuç olarak dr değiştirmeye karar verdim bir daha gitmedim bilgi hastanesine

arkadaşlar bende bilgi hastanesi selçuk aslana gidiyordum şu an 26 haftalık hamileyim son randevumda selçuk bey inanın 5 dk bile muayene etmedi apar topar baktı ve yolladı ne rahatsızlıklarımı nede bebeğimi görebildim oldukça yoğun bir doktor ayrıca yenidoğan üniteside yok dediler bana selçuk beye söyledim yenioğan ünitesinin olmadığını ne yapacaz dedim oda son ay karar veririz eğer gerek duyarsam medikanada doğumunu yaptırırım dedi medikanada sezaryan doğum yaklaşık 5000tl buluyormuş sonuç olarak dr değiştirmeye karar verdim bir daha gitmedim bilgi hastanesine

ewet cnm selçuk bey yoğun baya ama iyi bi doktormuş çevremden duyduklarım da öyle..medicana da doğum o kadar değil ya abartmışlar ben selçuk beyle konuşmuştum her doktorun anlaşması farklı bana 1500 tl fiyat verdi herşey dahil..hatta ucuzuma geldi hastaneyi arayıp sordum doktorun verdiği fiyat dışında hastane de ekstra ücret çıkarıyormu yatak parası vs. diye hayır dediler paket fiyatmış herşey dahil..bende 29 haftalık hamileyim başından beri selçuk beye geliyorum umarım son anda bi sıkıntı çıkmazzz :((

ewet cnm selçuk bey yoğun baya ama iyi bi doktormuş çevremden duyduklarım da öyle..medicana da doğum o kadar değil ya abartmışlar ben selçuk beyle konuşmuştum her doktorun anlaşması farklı bana 1500 tl fiyat verdi herşey dahil..hatta ucuzuma geldi hastaneyi arayıp sordum doktorun verdiği fiyat dışında hastane de ekstra ücret çıkarıyormu yatak parası vs. diye hayır dediler paket fiyatmış herşey dahil..bende 29 haftalık hamileyim başından beri selçuk beye geliyorum umarım son anda bi sıkıntı çıkmazzz :((

Normal doğum fiyatımı canım bu?Neden bu kadar az?

kızlarr yhaa siz şimdiye doum yapmışsınızdır belki ama ben henüz 3 aylık hamileyim buraya gitmeyii düşünüorum ama çokta kararsız kaldım mine hanımmı yoksa selçuk beyemi gitsemm doum iimi kötümüü :S:S ve ben kesinlikle sezeryan istemiorumm epidural yapıolarmı acabaaa ????

Back
X