• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Bellis Güzellik salonuna kesinlikle gitmeyin Arkadaşlar :(

arzyal

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
13
1
286
Ankara
Haziran ayında lazer cilt bakımı ve kavitasyon için üye olduğum güzellik salonuna 1350 tl para ödedim ancak ellerinde ne kavitasyon cihazı nede randevu için yer vardı 5 ay beklememe rağmen hiç bir işlem görememiştim. 10 ay sürecinde sadece 4 kere epilasyon hizmeti alabildim. paramı geri istediğimde beni beş ay oyaladı elimde yazmış olduğu bir kağıt var haziran ayında herhangi bir memnuniyetsizlikte para geri verilecektir diye bu yüzden artık haziranı bekliyorum. gecen cumartesi yanına gittiğimde üstüme yürüyüp bana küfür etti. İş yerinden arkadaşımında alacağı var para alıp hizmet vermiyor. kesinlikle uyarıyorum arkadaşlar buraya paranızı kaptırmayın!!!

Haziran ayında lazer cilt bakımı ve kavitasyon için üye olduğum güzellik salonuna 1350 tl para ödedim ancak ellerinde ne kavitasyon cihazı nede randevu için yer vardı 5 ay beklememe rağmen hiç bir işlem görememiştim. 10 ay sürecinde sadece 4 kere epilasyon hizmeti alabildim. paramı geri istediğimde beni beş ay oyaladı elimde yazmış olduğu bir kağıt var haziran ayında herhangi bir memnuniyetsizlikte para geri verilecektir diye bu yüzden artık haziranı bekliyorum. gecen cumartesi yanına gittiğimde üstüme yürüyüp bana küfür etti. İş yerinden arkadaşımında alacağı var para alıp hizmet vermiyor. kesinlikle uyarıyorum arkadaşlar buraya paranızı kaptırmayın!!!

ya keşke b yazıyı önce okusaydım..aptal gıbı bende yenı gıttım..sende durum ne ?ne yaptın bana önerceğin bişiy varmı..lutfen görürsen hemen cevaplarmısın

ya keşke b yazıyı önce okusaydım..aptal gıbı bende yenı gıttım..sende durum ne ?ne yaptın bana önerceğin bişiy varmı..lutfen görürsen hemen cevaplarmısın

Merhaba arkadaslar bugun bellis guzellige grupanyadan bılet alamadım ama aradım randevu verdı ve bende gıttım.Bana hıcbırsey yapılmadı bır tane adam vardı orda benı burosunda bır suru sey anlattı bıze 500 tl fıyat cıkardı kesınlıkle gıtmeyın hayatımda gıttıgım en kotu sey adamların bır tabelası bıle yok arladaslar guvenılır yer degıl aklı olan gıtmesın daha guzel yerler var dıkkatlı olun.:47:

aarkadaslar kesınlıkle gıtmeyın ben yazdım yorumumu cok kotu adam kotu bence tabela bıle yok burada beyenmedım adamlar 10 tl verıp 500 tl fıyat ıstıyorlar.:47:

Baska yer bulamadiniz mi gidecek. Ucuz etin yahnisi iste. Orasi ile ilgili ben de hic iyi seyler duymadim ama isim degistirip tekrar tekrar hizmete devam. Gittiginiz yere para baglamadan once gecmisini referanslarini arastirin.

Tüketici haklarına başvurun, ne kadar şikayet var böyle..

ankaranın göbeğinde üzerine yürüyüp küfretmek de ne demek? böyle durumlarda verdiğiniz paranın tutarına göre hakem heyetine veya tüketici haklarına başvurun. tehdit veya üzerine yürüme gibi durumlarda savcılığa başvuruda bulunun. Eşkiya bunlar galiba. insanları sindirip paralarının üzerine yatıyorlar.

Ben de aynı işletmenin mağdurlarındanım. Kesinlikle yaklaşılmaması gereken bir yer oldugu kanaatindeyim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile (sonradan öğrendim ki o da fayda görememiş uzun bir süre, sonuç ne oldu bilmiyorum) Bellise görüşmeye gittim. Adamlar kurt oldukları için ilk günden konuşmalarından ikna olup lazer epilasyon için nakit ödeme yaptım. Fakat saflığımdan ve arkadasımın referansına güvendiğimden ne tür bir lazer cihazı kullandıklarına dikkat etmemistim. IPL dediler. Bellisten cıktıktan hemen sonra internettn arastırma yapıp IPLin fayda saglamadıgını öğrenince Bellisi geri arayıp para iadesi istedim. Zira görüşeli yarım saat olmuştu ve epilasyon yapılmamıstı. Reddettiler uzunca bir konusmayla. Gelin deneyin 3 kereden sonra fayda görmezseniz söz paranız iade edilecek diye. Kibar davrandılar, sürekli ne kadar yogun calıştıklarından bahsettiler. Baktım verecekleri yok, kabul ettim. o 3 daha sonra 5 seans oldu, sonra biraz daha deneyin oldu, daha sonra yeni cihaz gelecek onunla deneyelim oldu.. Para iadesini her talep ettiğimde bu tür cevaplar aldım. Tam 9 ay boyunca oyaladılar. Sonuc: düğünüme pürüzsüz bir ciltle gitmeyi hayal ederken, tüylerimin tamamı geri çıkmış, yalnızca bir kısmı sararmış halde :( evlendim. Tamamen düzenbaz, elini verenin kolunu kaptırmamak için dikkat etmesi gereken bir işletme. İşlemler sözde "bitene kadar" devam edecekti, fakat ben artık yanan paraya acıkmaktan vazgectim ve en azından daha fazla zamanımı ziyan etmemek üzere Bellis'e gitmekten tamamen vazgectim.

Back