Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıAnkara batıkentte bebek bakıcı arıyorum
malesaf bende özel atamıyorum be granit sitesindeym ve bir bakıcıya ihtiyacım var ilgilenirseniz sevalacikelli@gmail.com mail adresim tel bırakırsanız görüşmek isterim
malesaf bende özel atamıyorum be granit sitesindeym ve bir bakıcıya ihtiyacım var ilgilenirseniz sevalacikelli@gmail.com mail adresim tel bırakırsanız görüşmek isterim
Merhabalar;
Batıkent Çakırlar da oturuyorum, 2 yaşındaki oğlluma evimizde bakacak, ona oyun arkadaşı olarak gelişimini destekleyecek, genç, dinamik bakıcı arıyorum.
Merhaba,
Ankara batikent çakırlar da oturuyorum. Haziran ayında ise başlayacağım. O donemde yaklaşık 5-6 aylık olacak olan kız bebeğime evimde bakacak, sigara içmeyen bir bakici arıyorum. Evimde annem de bulundugundan, bebegin musade ettigi zamanlarda evin gunluk toparlama temizlik islerinin yapilmasini da bekliyorum. İlgilenenler mail atabilir. basakaltincekic@yahoo.com