Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Batıkent ev işlerinde, çocuk bakımında yardımcı bayan arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

SEA_LIGHT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
15
0
Ankara Batıkentte oturuyorum, ilk 3-4 ay ev işlerinde sonraki aylarda yeni doğacak ikizlerimin bakımında da bana yardımcı olacak temiz, hijyene önem veren, sigara kullanmayan, bu konularda tecrübeli, referans verebilecek, mesai saatleri 8, 00 -18, 00 arası olacak 35-45 yaş aralığında olan, tercihen çocuk sahibi olan, insan ilişkilerine önem veren ve çocukları seven yardımcı bayan arıyorum.

Meraba öncelikle yüce mevlam yardımcınız olsun dilerim bebeklerinizi sağlıklı ve kolalaylıkla kucağınıza almanızı nasip etsin mesai haftanın kaç günü olacak 4 ay ne gibi ev işleri yapılacak bebebekler doğduktan sonrada devam edilecekmi sakıncası yoksa kaç ayınız kaldı bilgilerini rica ediyorum

Merhaba atsyr,

Teşekkürler... benim doğumum tam net olmamakla birlikte mayıs ayının ilk yarısı olur diye düşünüyoruz,malum ikizlerde tamamen gebeliğin gidişatına bağlı oluyor doğum tarihi...
Ben mart başı gibi yardımcı arkadaşı almak istiyorum, nedeni de biz ona alışalım o bize alışssın, evimin yolunu yordamını,düzenini bebeklerin doğumuna kadar bilsin alışssın istiyorum...ev işinden kastım bir ev hanımı kendi evinde ne yapıyorsa hepimizin evlerimizde yaptığı işlerdir..yani bir evi çekip çevirmek genel anlamıyla...doğuma kadar haftanın 5 günü istiyorum,doğumdan sonra bebekler 6-7 aylık olana kadar c.tesi günleride gelinmesini isticem...benim ilk gebeliğim ve iki bebekle birden ne şekilde başa çıkabilirim bilmiyorum henüz, bu yüzden bebekler ele avuca gelene kadar ki bu süreçte 6-7 ay olur diye düşünüyorum hafta sonları c.tesi günü başlıyacak olan arkadaştan gelmesini isticem...mart başı gibi başlanacağını düşünürsek ben çocuklar 6-7 aylık olmadan çalışmayı düşünmüyorum yani başlıyacak olan arkadaşla yaklaşık 1 yıl gibi birlikte olacağız...ben işe başladıktan sonra kayınvalidem yardımcı olmak adına gelip gidecek...işe başladıktan sonra öncelikli iş çocukların bakımı olmakla birlikte ev işlerinde de yardıma devam isticem çalışıyor olacağımdan..

Benim başlıyacak arkadaşdan ön şartım kesinlikle sigara içmiyor olması...yaş aralığı tercihim 35-45 yaş arası....oturduğu yerin batıkente ulaşım açısından sorun olmıyacak bi yerde olmasını arzu ederim... ve tabiki çocukları sevmesi lazım, biraz tahammül gücü yüksek olmalı bu yüzden anne olmalarını tercih edeceğim..temizliğe ve hijyene önem vermesini arzu ederim başlıyacak arkadaşın...

Yazmış olduğum bu detayları kabul edebilecek olan arkadaşlar bana mail yoluyla ulaşabilir... deryacaliskanoz@gmail.com mail adresim...

Bir de yazmayı atlamışım, kesinlikle kalıcı bir bn. arıyorum, çocuklar en azından yuvaya başlayana kadar ki bu süreçte en az 3,5 -4 yıllı bir zaman dilimi demek bizimle kalmasını isterim...hatta çocuklar yuvaya başladıktan sonra da devam istiyebilirim...yani keisnlikle kalıcı olacak bir arkadaşla çalışmayı arzu ediyorum...

Merhabalar Cebecide oturuyorum. 1965 dogumluyum ve 11 yıldır çocuk bakım işini yapmaktayım, şu anda baktıgım bebeklerimin ailesinin yurt dışına çıkması sebebi ile yeni bir iş aramaktayım. İsteyenlere referans verebilirim. Bakmak istediğim bebegim küçük olması tercih sebebimdir, malumm çocuk küçük olunca iletişimimin daha sağlıklı oluyor. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…