• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara batıkent bilgi hastanesinde doğum yapan varmı???

ekinaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
53
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba

Ben 7 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri bilge hastanesine gidiyorum
Doktorum Mine Hanım.Doğumuda evime yakın olduğu için orda yapmak istiyorum ama hala emin değilim.
Eğer orda doğum yapmış olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi????
::49:

Arkadaşım selçuk beye gidiyo o hastanede şimdilik memmun doguma daha var.

Bilgi hastanesinin çocuk yoğun bakımı yokmuş..O yüzden ben hrs'de yapıcam..

bende mine hanıma gidiorum 30 haftalığım doğuumudaa orda düşünüorm bildiğim kadarı ilede yeni doğan ünitesi var

mrb canım.benim ablmada 7aylık hamile onlarda batıkentde oturuyorlar.oda o hastaneye gidiyor.dr selcuk.ama ben orayı hic tavsiye etmedim.bende batıkentde oturmama ragmen guven hastanesınde dogurdum.bol şans

mrb canım.benim ablmada 7aylık hamile onlarda batıkentde oturuyorlar.oda o hastaneye gidiyor.dr selcuk.ama ben orayı hic tavsiye etmedim.bende batıkentde oturmama ragmen guven hastanesınde dogurdum.bol şans

Arkadaşlar merhaba

Ben 7 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri bilge hastanesine gidiyorum
Doktorum Mine Hanım.Doğumuda evime yakın olduğu için orda yapmak istiyorum ama hala emin değilim.
Eğer orda doğum yapmış olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi????
::49:

cnm benim kuzenim ve bir arkadaşım orada yaptı doğumunu selçuk beyde galiba... ikiside çook memnun kaldılar...

bende mine hanıma gidiorum 30 haftalığım doğuumudaa orda düşünüorm bildiğim kadarı ilede yeni doğan ünitesi var

benim doktorumda mine hanımdı artık gitmiyorum o hastaneye selçuk beye gidecektim ondanda vazgeçtim .mine hanım sürekli tersleyerek konuşuo sanki karşısında çoçuk var ve 3 aylık olan bebeğe inatla 2 aylık sen yanlış tarih veriyosun diyip durdu.kimseyede önermiycem o hastaneyi

canım söyle başka hastane araştırsın selçuk beyi bilmem ben mine hanıma gidiyordum kime sorsam başka yer bulamadınmı dedi 3 aylık hamileymişim bana 2 aylık diye söyledi.bence söyle ablan bi daha düşünsün

Back