Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de Göğşen hocada tedavi görüyorum. Siz hangi aşamadasınız?Göğsen Önalan'da tedavi görenler buraya...
Üzüldüm ya ama buraya bakana kadar bilmiyordum. Çevremde hep iyi örnekler varmış galiba, ilk tüp denemesinde olanlara mı dikkat ettim nedir bilemiyorum. Başarısızlık oranı başarıdan fazla gibi neredeyse bir dahaki sefer olur inşallah senin için. Öyle hikayeler çok var çünkü. Ben daha iğne oluyorum bakalım kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum.Merhaba benim tedavim bitti olumsuz sonuçlandı
Üzüldüm ya ama buraya bakana kadar bilmiyordum. Çevremde hep iyi örnekler varmış galiba, ilk tüp denemesinde olanlara mı dikkat ettim nedir bilemiyorum. Başarısızlık oranı başarıdan fazla gibi neredeyse bir dahaki sefer olur inşallah senin için. Öyle hikayeler çok var çünkü. Ben daha iğne oluyorum bakalım kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum.
Evet başarı oranı fazla bende çok araştırdım, hepsinden önemlisi doktorun seni motive etmesi, göğşen hoca çok iyi ben memnunum ondan sağolsun elinden geleni yapıyor, onunla devam edeceğim.Bizim kısmet değilmiş ama yine olursa göğşen hocada devam edeceğim. Bugün kontrolüm vardı konuştuk bir sonraki tedavi için, ben doktoruma güveniyorum onunla da devam edeceğim.
Ben de aynı şekilde. Hoca güven veriyor geçen seneden beri ona gidiyorum zaten ben. Operasyonda yaptı bana önceden sıkıntı yaşamadım hiç.Evet başarı oranı fazla bende çok araştırdım, hepsinden önemlisi doktorun seni motive etmesi, göğşen hoca çok iyi ben memnunum ondan sağolsun elinden geleni yapıyor, onunla devam edeceğim.
Merhabalar, tedaviniz ne aşamada sonuç aldınız mı?Üzüldüm ya ama buraya bakana kadar bilmiyordum. Çevremde hep iyi örnekler varmış galiba, ilk tüp denemesinde olanlara mı dikkat ettim nedir bilemiyorum. Başarısızlık oranı başarıdan fazla gibi neredeyse bir dahaki sefer olur inşallah senin için. Öyle hikayeler çok var çünkü. Ben daha iğne oluyorum bakalım kendimi herşeye hazırlamaya çalışıyorum.
Merhaba yumurta toplama işlemi bugün yapıldı dahaMerhabalar, tedaviniz ne aşamada sonuç aldınız mı?
Inşallah iyi sonuçlar alırsınızMerhaba yumurta toplama işlemi bugün yapıldı daha
Teşekkürler inşallah bakalım beklemedeyimInşallah iyi sonuçlar alırsınız
Merhabalar ne oldu sizin tedavi sonucunuz merak ettim bende haziranda tekrar göğşen hocada başlayacağımTeşekkürler inşallah bakalım beklemedeyim
Merhaba pozitif sonuç aldım ilk başta değerler güzel artıyordu kese oluşumu başlamıştı. Sonra değerlerimin az arttığı görüldü keseden emin olamadı buradaki doktor, hoca ile telefonla iletişim sağladım ilaçları bırak sağlıksız yorumunu yaptı malesef. Düşer dedi onu bekliyorum ama tık yok. Benimde kafam karıştı sevinemeden böyle şeyler yaşıyorum şu an. Bakalım ben de bunu sonuçlandırabilirsem haziranı bekliycem.Merhabalar ne oldu sizin tedavi sonucunuz merak ettim bende haziranda tekrar göğşen hocada başlayacağım
Merhaba ben de Göğşen hocada tedavi