Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankara bakıcı ücretleri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Mersa8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
119
3
66
ankara da oturan hanımlar hangi semtte oturuyor ve ne kadar bakıcı ücreti veriyorsunuz, ev işi yaptırıyor musunuz?

Ben bakıcı deyilim ama bir komşum bakıcılık yapıyor ücret 1000 artı yol birde ssk varmış öle demişdi inşallah bulursunuz :)

birde ssk iyiymiş. işi mi bıraksam ne yapsam ?

valla komşum dedi ben bakıcı deyilim ama bakıcılarlada işe giderken konuşuyorum 1200 falan aldıgını artı bayramlarda bir maaşa yakın para verdiklerini söylüyolar bende ev temizligine gidiyorum yaşamkente giden bakıcılar dikmene giden bakıcılarla otobüsde konuşuyoruz öle demişlerdi. Komşumda ölededi inşallah gönlünüze göre biri çıkar :)

ankara da oturan hanımlar hangi semtte oturuyor ve ne kadar bakıcı ücreti veriyorsunuz, ev işi yaptırıyor musunuz?
:emir_bebek: Merhaba kolay gelsin .. ben bakıcı sıfatıyla yazıyorum bebeğinize ALLAH uzun ömürler versin ..:55: diyer ilanınızada yazdım arayın yardımcı olmaya çalışırım size .! ben s.s.k. felan ha birde bayram haşlığı da istemiyorum emeğimin karşılığını verin yeter..tabiki fiyatları semtten semte değiştiriyorlar ve ben ona karşıyım .. örnek dikmendeki bebeğe farklı çankayadaki bebeğe farklımı bakıyoruz ? her iki yerdede aynı işi yapmıyormuyuz ... neyse aramanızı veya mesajınızı bekliyorum beni yukarıdaki başlığımı gogıla yazıp bulabilirsiniz daha detaylı görüşürüz :40: .. saygılarımla

Son düzenleme:
Back