• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Bahcelievler'de bakici ariyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

anneofduru

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
2
0
16
Ankara
Merhaba,
Ankara Bahcelievler'de oturuyorum. 3 aylik kizim icin simdilik haftanin 3 gunu gelecek bakici ariyoruz. Kizim yaklasik 1 yasina geldikten sonra calismayi dusundugum icin daha sonra ful time a cevirebilecegiz. Bu zamana kadar evde ben de olacagim. Oncelikle aradigim ozellikler pozitif, sevecen, enerjik olmasi, kizimla bol bol konusup oynayabilecek birini ariyoruz. Bunun disinda bebegin mamasi ve utusu ile de ilgilenecek. Aylik 400-450 civari verebilirim. Ilgilenenlerin mesajlarini bekliyorum...

Meraba ben 6 ay önce bahçeli evlerde bir Doktor ailenin bebeklerini 1 haftalıkken başlayıp 9 aylık büyüttüm siz bir sene sonra haftanın kaç günü düşünüyorsunuz ? şimdi 3 gün deyilde 5 gün olsaydı bebeğinize talip olurdum 45 yaşındayım 8 senelik deneyimim var memur eşiyim 2 çocuk annesiyim

Back