Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yağ dolgusunu onermiyorum yani ablamda dusunmustu ama korkutucu bir hata cok soruna yol aciyor.Hazir dolgu kullanildi ilk 15 gun biraz agrisi oldu vucudun alisma sureciymis Mehmet Akgun ankara da bu konularda iyi bir doktor ve isteklerini yerine getirdi ablamin cok memnun suanda.Merhaba, ablanız nasıl oldu, sonuçtan memnun mu acaba? Ben de düşünüyorum ancak bu konuda yen i araştırmaya başladım, yağ dolgusunu mu tavsiye edersiniz?
Düğünüme 2 ay var şimdi yaptırsam nekadar sürede düzene girer yapıldığı anda görünüme yansıyormu ve ağrı sızı oluyormu dolgunun süresi nekadar ve nekadar fiyata yapıyor? Mehmet Akgünü burda da çok gördüm bolu da yaşıyorum şuan ankara ya yerleşiyoruz ona göre bi seçim yapmalıyım acilen yardımcı olursan sevinirim.Ablam yaptırdı canım Mehmet Akgün'e sormak istediklerini sor bende az çok biliyorum.
Mehmet Akgün e her konuda güvenebilirsiniz uzun süredir hastasıyım gayet memnunum öneririmBolu da yaşıyorum Ankara ya gelmeyi düşünüyorum Mehmet Akgün e bacak dolgusu yaptiranlar bi bakabilir mi?
Teşekkür ederim randevumu aldım bile Mehmet Akgün den bitiminde yazarım :)Mehmet Akgün e her konuda güvenebilirsiniz uzun süredir hastasıyım gayet memnunum öneririm
Hayırlı Olsun Şimdiden :)Teşekkür ederim randevumu aldım bile Mehmet Akgün den bitiminde yazarım :)
Ben bundan 9ay önce göğüs dolgusu yaptırdım Mehmet Akgün e aynı dolgu kullanılıyor hemen hemen hala aynı durumda ve erime gerçekleşmedi galiba vücudunuz kabul etmedi dolguyu erittiBen yaptırdım dolgu 2 ayda eridi hiç birşey kalmadı çok ümitlenmeyin bana bir dr. demişti zaten.dolgu kalıcı bi yöntem olsa her dr.onu yapardı niye millet silikonla yağ enjeksiyonuyla uğraşsin para avı demişti.ama ben yinede ısrar ettim yaptırdım yada diğer bi ihtimal sonuç kisiden kişiye değisiyor mu acaba?