• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara bacak dolgusu

Elasoyer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
233
87
28
37
Bolu da yaşıyorum Ankara ya gelmeyi düşünüyorum Mehmet Akgün e bacak dolgusu yaptiranlar bi bakabilir mi?

Merhaba, ablanız nasıl oldu, sonuçtan memnun mu acaba? Ben de düşünüyorum ancak bu konuda yen i araştırmaya başladım, yağ dolgusunu mu tavsiye edersiniz?

Merhaba, ablanız nasıl oldu, sonuçtan memnun mu acaba? Ben de düşünüyorum ancak bu konuda yen i araştırmaya başladım, yağ dolgusunu mu tavsiye edersiniz?
Ben yağ dolgusunu onermiyorum yani ablamda dusunmustu ama korkutucu bir hata cok soruna yol aciyor.Hazir dolgu kullanildi ilk 15 gun biraz agrisi oldu vucudun alisma sureciymis Mehmet Akgun ankara da bu konularda iyi bir doktor ve isteklerini yerine getirdi ablamin cok memnun suanda.

Öyle mi çok sevindim ablanız adına ancak ben hazır dolgulardan daha çok korkuyorum nedense :( sanki kendi yağım kullanılsa daha içim rahat edecek ama tabi doktor görüşü almak lazım. Ablanızın öncesi sonrası fotoları var mı, çok bariz farklı mı ortaya çıkan sonuç?

Ablam yaptırdı canım Mehmet Akgün'e sormak istediklerini sor bende az çok biliyorum.
Düğünüme 2 ay var şimdi yaptırsam nekadar sürede düzene girer yapıldığı anda görünüme yansıyormu ve ağrı sızı oluyormu dolgunun süresi nekadar ve nekadar fiyata yapıyor? Mehmet Akgünü burda da çok gördüm bolu da yaşıyorum şuan ankara ya yerleşiyoruz ona göre bi seçim yapmalıyım acilen yardımcı olursan sevinirim.

Ben yaptırdım dolgu 2 ayda eridi hiç birşey kalmadı çok ümitlenmeyin bana bir dr. demişti zaten.dolgu kalıcı bi yöntem olsa her dr.onu yapardı niye millet silikonla yağ enjeksiyonuyla uğraşsin para avı demişti.ama ben yinede ısrar ettim yaptırdım yada diğer bi ihtimal sonuç kisiden kişiye değisiyor mu acaba?

Ben yaptırdım dolgu 2 ayda eridi hiç birşey kalmadı çok ümitlenmeyin bana bir dr. demişti zaten.dolgu kalıcı bi yöntem olsa her dr.onu yapardı niye millet silikonla yağ enjeksiyonuyla uğraşsin para avı demişti.ama ben yinede ısrar ettim yaptırdım yada diğer bi ihtimal sonuç kisiden kişiye değisiyor mu acaba?
Ben bundan 9ay önce göğüs dolgusu yaptırdım Mehmet Akgün e aynı dolgu kullanılıyor hemen hemen hala aynı durumda ve erime gerçekleşmedi galiba vücudunuz kabul etmedi dolguyu eritti

Back