Ankara///Atakule

GAMZEEE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2006
55
0
51
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
KIZLARRRRRRRRRRR BURADA OLMAK VARDI HA

begendikleriniz icin rep ve tesekkur butonlarini kullaniniz aksi takdirde mesajlariniz silinecektir resim ve bilgi paylasimi disinda sohbet etmeyiniz

Ankara Atakuleden Görüntüler
02ankaraatakuleki3.jpg

ankaraatakulepm5.jpg

ankaraatakule3sg5.jpg

mezuniyet balomuz atakule de döner restorant da oldu... nasıl olsa etrafta müzikten rahatsız olan yok ya gecenin üçünde bangır bangırdı müzik, eve geldiğimde hala hiç bişey duyamıyordum... ama ne yazıkki bizim yeteneksiz organizasyoncular yüzünden yemekler berbattı normalde güzeldir atakulenin yemekleri halbuki...

Ankara'ya yolunuz düşerse mutlaka gidin.Bu harika manzarayı canlı yaşamanın tadı bir başka benden söylemesi...

hemen altında botanik park var. orayı çoooooooooooooook seviyorum aşkısımla orada çok kafa dinledik çookopuyorumnanaktan

ah ankara ah 6 yılımı geçirdim şu an hataydayım çok özledim ankaranın her karışını...

ankara yaaa :)

helede atakule ...

bitanemin elımı ılk tuttugu yer :kedi:

ankarada yaşamak gıbısı yok :)

sakın gitmeyin atakuleye yemekleri çok pahalı hemde güzel değil ben 8 yıldır ankaradaym bana güvenin dostlar:nazar:

yolların denıze cıkmasada senı sevıyorum ankara!!!! atakule aksam manzarası süper kesınlıkle tavsıye ederımm orda bır aksam yemegını...

X