Doktor önerisinde bulunamayacağım ben de aşılama İçin bekliyorum ve rahim filmi çektirmek mantıklı bence çünkü bi sıkıntı varsa en ufak bi yapışıklık bile olsa filmde onu halletmeye çalışıyorlar imkanınız varsa yaptırın belki sıkıntısız çıkar ama aklınızdaki soru işaretini kaldırmış olursunuzLütfen yardımcı olun Ankara’da iyi bir doktor önerisi olan varmı??
Aşılmada birincide yüzde 15 ikincide üçüncüde yüzde 60 geçiyo başladığın zaman bırakmıycaksan git canım ilkinde olmadı diye vazgeçme devlette sigortan varsa infertti diye Bi bolum var orası bakıyo direk özel düşünme ben çok memnunum devletteHerkese merhabaNerden başlasam bilemiyorum eşim kaynaklı bir sorunumuz var geçen sene Eylül’den öğrendik doktor yalnız tüp bebek dedi.. şubatta Kaan aydosa gittik 6 ay normal gebelik dedi malesef olmadı düzen labarotuvarında test yaptırdık sayılar çok da iyi olmasa düzelmişti araştırmalarım doğrultusunda aşılanan için uygun görünüyor bu ara biraz sıkıntılı bi süreç geçirdik ondan pek üzerine yoğunlaşmadım . Neyse çok uzattım arkadaşlar benım sorum şu daha yaşımız küçük aşılama deneyelimmi yoksa biraz daha normal yollarlarmı denetelim kafam allak bullak . Eğer yaptırırsam bana önerebileceğiniz iyi bir doktor varmı Ankara’da bu arada aşılama öncesi mutlaka rahim filmi isteniyomu ben ondan çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun
Birde bende filime gerek duymadılar eşin sadece bir gün sperm örnegi bırakmaya gelıyo sen sık sık kontrole gidiyorsun yumurtalıga bakmak için bende dioformın başlattı klomen verdi daha sonra yumurta takıbı çatlama ignesi aşılama oldu şansa bırakmak istemedi ama tutmadı düşünuyosan mutlaka bu aşamaların hepsini yapacak bırıne git konuş derim çünkü bazı arkadaşlar yazı ya sadece klomen vermiş yada çatlama ignesi yapmış kontrol yok VS vsvsAşılmada birincide yüzde 15 ikincide üçüncüde yüzde 60 geçiyo başladığın zaman bırakmıycaksan git canım ilkinde olmadı diye vazgeçme devlette sigortan varsa infertti diye Bi bolum var orası bakıyo direk özel düşünme ben çok memnunum devlette
Siz hangi şehirde yaptırdınız acabaBirde bende filime gerek duymadılar eşin sadece bir gün sperm örnegi bırakmaya gelıyo sen sık sık kontrole gidiyorsun yumurtalıga bakmak için bende dioformın başlattı klomen verdi daha sonra yumurta takıbı çatlama ignesi aşılama oldu şansa bırakmak istemedi ama tutmadı düşünuyosan mutlaka bu aşamaların hepsini yapacak bırıne git konuş derim çünkü bazı arkadaşlar yazı ya sadece klomen vermiş yada çatlama ignesi yapmış kontrol yok VS vsvs
Tek korkum rahim filmi birde iğneyi yumurta büyütmek içinmi veriyorlarAşılmada birincide yüzde 15 ikincide üçüncüde yüzde 60 geçiyo başladığın zaman bırakmıycaksan git canım ilkinde olmadı diye vazgeçme devlette sigortan varsa infertti diye Bi bolum var orası bakıyo direk özel düşünme ben çok memnunum devlette
Ben hsg çekildim. Kendinizi sıkmadığınız taktir de acımıyor. Sadece sızlama oluyor o kadar. Çok geçmiş olsun. Ben de aşılama yaptırdım Samsun da bekliyoruzTek korkum rahim filmi birde iğneyi yumurta büyütmek içinmi veriyorlar
Anestezilimi anestesizmiBen hsg çekildim. Kendinizi sıkmadığınız taktir de acımıyor. Sadece sızlama oluyor o kadar. Çok geçmiş olsun. Ben de aşılama yaptırdım Samsun da bekliyoruz
Hangi hastane acabaBirde bende filime gerek duymadılar eşin sadece bir gün sperm örnegi bırakmaya gelıyo sen sık sık kontrole gidiyorsun yumurtalıga bakmak için bende dioformın başlattı klomen verdi daha sonra yumurta takıbı çatlama ignesi aşılama oldu şansa bırakmak istemedi ama tutmadı düşünuyosan mutlaka bu aşamaların hepsini yapacak bırıne git konuş derim çünkü bazı arkadaşlar yazı ya sadece klomen vermiş yada çatlama ignesi yapmış kontrol yok VS vsvs
Anestesiz oldum ben.Anestezilimi anestesizmi
Baskent hastanesi hulusı bulent zeyneloğluLütfen yardımcı olun Ankara’da iyi bir doktor önerisi olan varmı??
Canım benim ki AlanyaHangi hastane acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?