Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara AOÇ toki konutlarında bebek bakıcısı ve yev yardımcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yavrukirpi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
1.289
10
116
Ankara
Merhaba 4 aylık bebeğim ve evimizin düzeni için hafta içi 0800-18:00 saatleri arasında çalışacak, tercihen yakın çevrede oturan, önceliği sadece para olmayan, karşısındakini kendine mecbur ve muhtaç sanmayan, baştan nasıl alıştırırsam öyle gider mantığıyla yaklaşıp her işi yaparmış gibi görünsem yeter demeyen, karşısındakinin de para kazanırken emek harcadığını gözardı etmeyerek kendinin de alacağı parayı haketmesi gerektiğini düşünen, temiz tertipli düzenli bir bakıcı/yardımcı arıyorum.

yavru kirpi mesajını bekliyorum birde aynı bloklarlarda bende aynı özelliklerde bir bakıcı arıyorum :13:

yumycimm şimdi gördüm mesajını görüşelim.

Saruboceq direktif demeyelim de tecrübelerin özeti diyelim.

annem 50 yaşında ve 3 kız çocuğu sahibidir.daha önce annemle ilgili sayfa açmıştım tunguu nicki ile bulabilirsiniz,refarans mektubu da ekli.en son bilkent üni.de çalıştı.bebeğin ailesinin ülke dışına taşınması nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldı.severek ve disiplinle yaptığı bir iş olup, bebeği ihmal etmeden ev işlerine yardımcı olacaktır.sincan da oturuyor.yazdıklarınıza bakarak annemle anlaşabileceğinizi düşünüyoruz.en son çalıştığı yerde 800+yol alıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…