- 20 Şubat 2023
- 39
- 40
- Konu Sahibi meltem0621
Merhaba arkadaşlar,genç kızlığımdan bu yana hep karın şikayetim vardı.kilolu bir insan değilim ama,kilo alışım karın ve simit bölgesine yerleşiyordu.üzerine 3 sezeryan,60 kilo ile başlayan hamilelik dönemi 85 kilo ile sonlanıyordu.kilo verdikçe göbeğim havası alınmış balona döndü.benim yırtılmalarım karın bölgemde çok oldu.özellikle yaz,tatil döneminde mayo üzerine şort giyerek kapatmaya çalışıyordum.yırtık ve bacak yağlarımı.karın germe ameliyatını çok araştırdım,çocuklar küçük diye erteledim.geçen sene,umarım bu karnımla son yazım olur diye dua ettim.eşim Allah razı olsun ondan,maddi manevi desteği ile ameliyata girdim.ben tek karın ameliyatı düşünürken,eşim anne estetiği ol diye destekledi.sonuçta narkoz alacaksın bir daha aynı acıyı çekme dedi.Ankara da ,tavsiyeler ve yorumlar dan yola çıkarak Diren Çelik ‘i tercih ettim.karın germe,ve lipo ,göğüs dikleştirme,protez,iç bacak vaser lipo.bugün 4.günüm.çok şükür korktuğum gibi olmadı.ameliyatım 4,5 saat sıkıntısız sürmüş.ameliyat sonrası çok şiddetli ağrı olmadı.bulantı,baş dönmesi yaşamadım.1 gece hastanede yattım.ev daha konforlu,o nedenle eve gitmeyi tercih ettim.direnlerim yarın çıkacak.sadece o bölgede yanma var.birde bel ağrısı.çok uzun ayakta duramıyorum.hocam ve ekibi işinde profesyonel.100.yıl hastanesinde ameliyat gerçekleşti.hemşirelerimden Allah razı olsun.hiç yanlız bırakmadılar.ilerleyen süreçte tekrar bilgilendirme yapacağım.biraz uzattım.