Cook tesekkurler. Amin. Cok heyecanliyim. Soracak cok sey var aslinda Ankarayla ilgili. Istanbulu cok ozlemem Insallah...ayy ben de ilk tayin olduğum zaman böyle şeyler düşünmüştüm :))) Allah kolaylık versin
balgat tarafını hiç bilmiyorum bilsem yorum yapardım kesinlikle yardımcı olmak isterdim doğrusu
hayırlısı olsun :)))
Demin de sitelere baktim. 7. Cad. Tunali Hilmi ve Kizilay taraflarinda sasmiycam. Onu anladim :) acikcasi maasimin yarisindan cok daha fazlasi gidecek ama bir yer buldum Muhsin ErtugrulMah. Diyor. Nasil bi yer merak ediyorum. Cok para gidecek ama bana Istanbulumu hatirlatacak isleklikte olmazsa depresyona girmekten korkuyorum. Hem cok mutluyum hem de endiseli...Hem Balgata yakın olsun hem de işlek olsun kafeler gani olsun diyorsan tabii ki bahçeli 7. Cadde civarında ev bakabilirsin ama muhtemelen maaşının yarısını kiraya verirsin. balgatta da oturabilirsin. Balgat ankaranın göbeği sayılabilir. Ana caddeye yakınsan dolmuşla on dakikada kızılaydasın. Balgattan bahçeli yürüme mesafesi. Balgat ana cadde de gayet işlektir. Kafeler lokantalar. Tabi daha mahalle işletmesi tarzında. Bahçeli daha Gençlere Yönelik daha rahat bir bölge. Daha da işlek olsun alemlere akayım diyorsan Tunalı bestekar civarına bakabilirsin. Ama oraya da Maaş yetmez. Ile de çok takın sayılmaz. Sen en iyisi balgatta otur trafik Çekme. Balgat oturmak için merkezi düzgün bir yer sayılır. Cafe mafe zaten evinin yakınında olursa aynı yerlere gitmekten sıkılır yine başka civarlarda takılırsın. O yüzden evine çok yakın olsun diye Düşünme bence.
Alkollü yerlerde mi takılıyorsun?Demin de sitelere baktim. 7. Cad. Tunali Hilmi ve Kizilay taraflarinda sasmiycam. Onu anladim :) acikcasi maasimin yarisindan cok daha fazlasi gidecek ama bir yer buldum Muhsin ErtugrulMah. Diyor. Nasil bi yer merak ediyorum. Cok para gidecek ama bana Istanbulumu hatirlatacak isleklikte olmazsa depresyona girmekten korkuyorum. Hem cok mutluyum hem de endiseli...
:/ merkezi islek yerleri seviyorum. Istanbul gibi kesmekes bi yerden sonra sakin bi yere gidersem alisamamaktan korkuyorum. Nerden cikardiniz bu sonucu islek derken bar degil, sokaklar caddeleri kastettim.Alkollü yerlerde mi takılıyorsun?
Tunalıda daha çok barlar var da canım. Daha eğlence mekanları olan yerlerden ev bakıyorsun, oradan çıkardım. :)) eğer gece hayatıyla alkollü mekanlarla çok ilgin yoksa Açıkçası tunalıda falan oturmana gerek yok. sarmaz yani oralar seni.:/ merkezi islek yerleri seviyorum. Istanbul gibi kesmekes bi yerden sonra sakin bi yere gidersem alisamamaktan korkuyorum. Nerden cikardiniz bu sonucu islek derken bar degil, sokaklar caddeleri kastettim.
iyi dusunmem lazim :) bi suru ev buldum... Islek olsun derken aidatla beraber 1.600 rahat gidecek. Kucukesat nasil son soru sozTunalıda daha çok barlar var da canım. Daha eğlence mekanları olan yerlerden ev bakıyorsun, oradan çıkardım. :)) eğer gece hayatıyla alkollü mekanlarla çok ilgin yoksa Açıkçası tunalıda falan oturmana gerek yok. sarmaz yani oralar seni.
Küçükesat iyidir ama Balgat daha işlekiyi dusunmem lazim :) bi suru ev buldum... Islek olsun derken aidatla beraber 1.600 rahat gidecek. Kucukesat nasil son soru soz