Merhaba ben de doktor ve merkez arayışındayım. Anatolia da Hakan Yaralıyı düşünüyorum siz de ona mı gidiyorsunuz? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.ARkadaşlar merhaba. Anatolia tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp olumlu-olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi ? Dün tedaviye başladık Allah’ın izniyle
Canim merhaba. Tedaviniz nasıl gidiyor. Bende orayı düşünüyorum 4.denemem olacak inşaallah. Erkek infertilitesi konusunda nasıllar bilginiz var mi ?ARkadaşlar merhaba. Anatolia tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp olumlu-olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi ? Dün tedaviye başladık Allah’ın izniyle
Canim merhaba sen de bahcecide negatifi gordun benim gibiCanim merhaba. Tedaviniz nasıl gidiyor. Bende orayı düşünüyorum 4.denemem olacak inşaallah. Erkek infertilitesi konusunda nasıllar bilginiz var mi ?
Canim merhaba sen de bahcecide negatifi gordun benim gibideliricem nereye gitsem diye arastirmaktan...Hakan yarali da iyi birine benziyor ama ileri yas ve dusuk amh bakiyor
Merhaba, tek kelime ile harika bir merkez. Allah yolunuzu açık etsin. Hakan Yaralı Hoca yı sonuna kadar öneriyorum.Ben de araştırma aşamasındayım.
Merhaba ben de doktor ve merkez arayışındayım. Anatolia da Hakan Yaralıyı düşünüyorum siz de ona mı gidiyorsunuz? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
merhaba benimde 5 ocakta bahçeci cem beyde randevum var endişelerim var hakan bey konusundada acaba mı diyorum....Canim merhaba sen de bahcecide negatifi gordun benim gibideliricem nereye gitsem diye arastirmaktan...Hakan yarali da iyi birine benziyor ama ileri yas ve dusuk amh bakiyor mu acaba
Merhaba, tek kelime ile harika bir merkez. Allah yolunuzu açık etsin. Hakan Yaralı Hoca yı sonuna kadar öneriyorum.
Canim merhaba sen de bahcecide negatifi gordun benim gibideliricem nereye gitsem diye arastirmaktan...Hakan yarali da iyi birine benziyor ama ileri yas ve dusuk amh bakiyor mu acaba
canım merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah bizide bilgilendirirsen çok memnun oluruz...ARkadaşlar merhaba. Anatolia tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp olumlu-olumsuz sonuç alanlar yazabilir mi ? Dün tedaviye başladık Allah’ın izniyle
Merhaba benim olumsuz oldu maalesef. İkinci denemem için Başka yer arıyorumcanım merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah bizide bilgilendirirsen çok memnun oluruz...
Cok gecmıs olsun memnun kalmadınızmı merkzdenMerhaba benim olumsuz oldu maalesef. İkinci denemem için Başka yer arıyorum
Aslında merkez iyiydi kötü diyemem ama Hakan hoca kendisi hiç ilgilenmiyor. Sadece ilk gittiğim gün gördük bir daha yokCok gecmıs olsun memnun kalmadınızmı merkzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?