• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara amasya mezifon ordu bilgisi fikri olanlar

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.681
1.075
63
30
Merhabalar,

Babam emekli oldu bu yaz istanbuldan taşınacak, karadeniz taraflarına bakıyor orduyu beğenmiş birde merzifonlu bir arkadaşı var geçen yaz orda düğüne gitmiş beğenmiş ikisi arasında bilenler fikir verebilir mi? ek olarak ankarayıda düşünüyor bunun sebebi ise istanbuldan sonra küçük yerlerde zorlanır mıyım depremsiz ve büyükşehir daha kolay adapte olabilir miyim diyor. Buraları bilen yaşayan havası yaşam koşulları doğası nasıldır?

Merhaba orduluyum , bir yıl kadar da merzifonda yaşadım. Merzifon baya küçük Bi yer ama cafe giyim vs olarak sıkıntı yaşamazsınız ki zaten amasya merkeze baya yakın. Benim kaldım dönem 3 yıl önce kiralar baya uygundu, küçük sevimli Bi yer bence.
Ordu içinde ilçeleri merkezi mi sordunuz bilmiyorum ama merkez baya gelişmiş iklim olarak zaten çok soğuk olmuyo kar nadir tutuyo öyle soylim size. İlçe olarakta unyeyi önerebilirim.unye çok güzel. Cidden çok güzel. Özellikle maddi olarak denize bakan Bi ev bulabilirseniz degmeyn keyfinize.

Merhaba orduluyum , bir yıl kadar da merzifonda yaşadım. Merzifon baya küçük Bi yer ama cafe giyim vs olarak sıkıntı yaşamazsınız ki zaten amasya merkeze baya yakın. Benim kaldım dönem 3 yıl önce kiralar baya uygundu, küçük sevimli Bi yer bence.
Ordu içinde ilçeleri merkezi mi sordunuz bilmiyorum ama merkez baya gelişmiş iklim olarak zaten çok soğuk olmuyo kar nadir tutuyo öyle soylim size. İlçe olarakta unyeyi önerebilirim.unye çok güzel. Cidden çok güzel. Özellikle maddi olarak denize bakan Bi ev bulabilirseniz degmeyn keyfinize.
Ordu merkezi sordum aslında ama üniteyi de araştırayım peki iklim hava olarak Ankara mı Ordu mu desem

Ankara’yı eleyin bence doğma büyüme ankaralıyım sevmiyorum 😀 şuan orda yaşamıyorum

Ordu küçük şehir değil ki, harika bir şehir. Yaz boyu sahil yolu bebekli ailelerle dolu, bisiklet yolları, sahilde kosturan ,kumsaldaki parkta oynayan çocuklar, sandalyesinde oturan,piknik yapan gencler,temiz hava, canlı müzikler...
IMG_20230419_180653.jpg
Bence yaşanacak bir sehir. Benim büyük şehirden orduya taşınıp mutlu olan arkadaşlarım var.
*Her an yağmurlu, bunu da söyleyeyim:)
Sinop da çok güzel, orayı da düşünebilirsin

Back