Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara, Akdere de 10 aylık kızıma bakacak bir bayan arıyorum!!!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

fzehraboz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
60
0
86
43
Ankara
Merhabalar;a.s.

Benim 10 aylık bir kızım var. Ben Akdere de oturuyorum. Kızıma canı gönülden, severek titizlikle bakacak, onunla her yönden yürekten ilgilenebilecek bir bayan arıyorum.

Hafta içi Pzt-Cuma: Sabah 8:00 Akşam 18:00 arası çalışacak

Aradığım özellikler şunlar: Güler yüzlü, neşeli, içten, maneviyatı kuvvetli, temiz, titiz, bilgili ve işinde deneyim ve referansı olan bir bayan olması tercih sebebidir. Diğer detayları yüz yüze görüşürüz :))

Bu kriterleri sağlayan ve ilgilenenler lütfen özelime mesaj atınız.

Saygı ve Sevgilerimle....vereliniortak

merhabalar yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum, dikimevinde oturuyorum bende, şu anda baktığım bir çocuk var, kreşe başlayacagı için başka bir iş arıyorum. 7 yıldır aynı yerdeyim ve 5 yıl kadarda kreş deneyimim oldu, referans verebilirim yani isterseniz.. Özelden telefon numaranızı alabilirsem görüşmek isterim.

merabalar ismim huriye. ben abidinpaşada oturmaktayım.bebeğinize bakmak isterim. daha önce tecrübem var. baktığım çocuk ilkokula başladığı için bıraktım.referans vereebilirim.ilgilenirseniz mesajınızı bekliyorum. sizinle görüşmek isterim.iyi günler:CüvCüv:

merhabalar yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum, dikimevinde oturuyorum bende, şu anda baktığım bir çocuk var, kreşe başlayacagı için başka bir iş arıyorum. 7 yıldır aynı yerdeyim ve 5 yıl kadarda kreş deneyimim oldu, referans verebilirim yani isterseniz.. Özelden telefon numaranızı alabilirsem görüşmek isterim.

Merhabalar,

Bende yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum özelden.
Ben DSı de çalışıyorum. Telefon numaram xxxxxxxxxxxxxxxxxx Telefon numarası vermediğiniz için sizden haber bekliyorum. bir gün iş yerime gelirseniz burda da görüşebiliriz

iyi günler...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
merabalar ismim huriye. ben abidinpaşada oturmaktayım.bebeğinize bakmak isterim. daha önce tecrübem var. baktığım çocuk ilkokula başladığı için bıraktım.referans vereebilirim.ilgilenirseniz mesajınızı bekliyorum. sizinle görüşmek isterim.iyi günler:CüvCüv:

Merhabalar Huriye hanım,

Bende yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum özelden.
Ben DSı de çalışıyorum. Telefon numaram xxxxxxxxxxx. Telefon numarası vermediğiniz için sizden haber bekliyorum. bir gün iş yerime gelirseniz burda da görüşebiliriz

iyi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba zehra hanım benimle görüştüğünüz için teşekür ederim evime uzak olduğu için kabul edemiyeceyim kusura bakmayın hoşcakalın

Merhabalar ben dilek Dikimevinde oturuyorum .Benimde bir kız bebeğim var,Ünv Mezunu inançlarını yaşamaya çalışan,maddi kaygılar gütmeyen,bakıcı değil çocuklara model olunması gerekliliğine inanan biri olarak ihtiyacı olan bebişlere ablalık yapabilirim ...

Dilek hanım merhaba

öncelikle kızınızı allah bağışlasın. yukardaki mesajlarda da belirttiğim üzere özelden mesaj yazamıyorum. sizde bana telefon numarasaı yazmamışsınız. konuyla ilgili olarak a.s.iletişim kurabilmemiz için beni iş yerimden arayabilir misiniz?

iyi günler dilerim.

zehra

Dilek hanım merhaba

öncelikle kızınızı allah bağışlasın. yukardaki mesajlarda da belirttiğim üzere özelden mesaj yazamıyorum. sizde bana telefon numarasaı yazmamışsınız. konuyla ilgili olarak a.s.iletişim kurabilmemiz için beni iş yerimden arayabilir misiniz?

iyi günler dilerim.

zehra

zehra hn. meraba. bakıcı aradığınızı gördüm. Benim de bir oğlum var ve ben de çalışan bir bayanım. Size tavsiyem eger varsa çok iyi tanıdığınız biri veya cok iyi tanıdığınız birinin yakından tanıdıgı referans olabileceği kişileri tercih edin derim. Ben de 2 sene kadar önce Akdere de ikamet ediyordum. İnternet bunun için çok yanlış bir yer. Çok fırsatçı kişiler var. Önceleri ben de buralardan bakındım ama şimdi düşününce garipsiyorum durumumu. Çok kötü insanlar var. İnşallah gönlünüze göre içinize sinebilecek bir bakıcı bulursunuz. Sevgiler...

Merhabalar;a.s.

Benim 10 aylık bir kızım var. Ben Akdere de oturuyorum. Kızıma canı gönülden, severek titizlikle bakacak, onunla her yönden yürekten ilgilenebilecek bir bayan arıyorum.

Hafta içi Pzt-Cuma: Sabah 8:00 Akşam 18:00 arası çalışacak

Aradığım özellikler şunlar: Güler yüzlü, neşeli, içten, maneviyatı kuvvetli, temiz, titiz, bilgili ve işinde deneyim ve referansı olan bir bayan olması tercih sebebidir. Diğer detayları yüz yüze görüşürüz :))

Bu kriterleri sağlayan ve ilgilenenler lütfen özelime mesaj atınız.

Saygı ve Sevgilerimle....vereliniortak

merhaba, evim Akdere tek vasıtayla ulaşılabilecek mesafede, ayrıca referans gösterebilir aradığınız niteliklere sahip olup olmadığım konusunda bilgide alabilirsiniz. daha önce görüştük mü hatırlayamıyorum ama ilgilenirseniz ve halen bir bakıcı bulamadıysanız görüşmek isterim.

Back