Ankara agda salonu?

cikciksoprano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
38
Yer
Ankara
Oncelikle hepinize merhaba,
Ankara'da yasayip fiyatlari uygun ve temiz bir agda salonu bileniniz varsa yardimci olabilir misiniz?

Ankara'da yasayip fiyatlari uygun ve temiz bir agda salonu bileniniz varsa yardimci olabilir misiniz?
merhaba...benim kardeşimle gittiğim bir abla var... eli hafif işini temşz yapıyor oraya gittiğimiz zaman kendi yerimizmiş gibide rahatız. kız kardeşimin yüzündeki kalın tüyleri bir sene içinde hem azalttı geri kalanlar iyice ilceldi..bende komple yaptırıyorum tüylerim inceldi ve azaldı. artık makinadan dolayı batıklarımda azaldı. onu internette bulduk tereddütlü gitmiştik şimdi eryamandan sıhhıyeye geliyoruz memnunuz...abla tek olduğu için randevuyla çalışıyor. eğer isterseniz telefonunu veririm...

necatibey/sıhhıyede ablanın siragda salonu var. randevulu alıyor 0 507 940 49 59 temiz ve titiz. fiyatları da uygun, kaş konusunda da usta, dili konuşkan ağdaya başlarken bir konuşmaya başlıyor ne zaman aldı nasıl aldı anlamıyorsun. :) elide hafif. şükürler olsun batıklarımda kalmadı düzgün bir yerim var tavsiye ederim ...

Merhaba hanımlar bende ankarada yaşıyorum oralarda varmı çankaya civarlarında ağda saolunu arıyorum 14 yaşındaki kızımı götüreceğim

Back