E elifztrk Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 110 24 48 29 6 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi elifztrk #1 Acilde gebelik testini bazı hastahaneler yapmiyormus.. Ankarada olup şu hastahanede bir sorun olmuyor diyen var mı ona gideyim?
Acilde gebelik testini bazı hastahaneler yapmiyormus.. Ankarada olup şu hastahanede bir sorun olmuyor diyen var mı ona gideyim?
Ladysea Guru Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2010 660 504 303 6 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi elifztrk #2 Canım herhangi bi hastanenin acilinden giriş yap kaşıkların çok ağrıyor dayanamıyorum diye söyle gebelikten idrar yollarımı üşüttüm de ama gebelikten şüpelendiğinide bildir test yaparsın özel bi hastane adı gerekmez
Canım herhangi bi hastanenin acilinden giriş yap kaşıkların çok ağrıyor dayanamıyorum diye söyle gebelikten idrar yollarımı üşüttüm de ama gebelikten şüpelendiğinide bildir test yaparsın özel bi hastane adı gerekmez
Burcu2614 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2019 2.177 2.128 83 6 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi elifztrk #3 Gerçekten acil bisey varsa gidiniz bence. Hatta zorda olmadikca hastaneye gitmeyin virüs kol geziyor .
Gerçekten acil bisey varsa gidiniz bence. Hatta zorda olmadikca hastaneye gitmeyin virüs kol geziyor .