Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara 100.Yıl, ciğdem mah oturan(yada kolay gelebilecek) bakıcı arıyoruz.(yarım gun

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

KIMIL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1
0
86
Ankara
Selam Ankarada 100. yıl ya da ciğdem mahellesinde oturan veya buraya kolay ulasım sağlayabilecek bakıcı arıyoruz.:

genelde 13:00 - 19:00 saatleri arası ancak cocugun(3,5) krese gitmediği durumlarda tum gun

ilgilenenler benimle temasa gecebilir.

merhabalar benev hanımı iki çocuk annesi olup çoduklrımın biri üniversite mezunu diğeri üniversiteye hazırlnıyor eğitim masraflarını karşılamak için çocuk bakmak istiyorum aydınlıkevlerde oturuyorum değerlendirirseniz sevinirim

merhabalr ben ev hanımı iki çocuk annesi olup çoduklrımın biri üniversite mezunu diğeri üniversiteye hazırlnıyor eğitim masraflarını karşılamak için çocuk bakmak istiyorum değerlendirirseniz sevinirim

merhabalar ben ev hanımı iki çocuk annesi olup çoduklrımın biri üniversite mezunu diğeri üniversiteye hazırlnıyor eğitim masraflarını karşılamak için çocuk bakmak istiyorum değerlendirirseniz sevinirim

merhaba ben 39 yaşındayım 3 çocuk annesiyim çocuklarımı okutuyorum onlara yardımcı olabilmek için çalışmak istiyorum.100.yılda oturuyorum.çocuğunuza bakabilirim.

konular eski kalmış sanırım ankarada bebek bakıcıları kısmında tüm yazıların toplanması daha iyi olur.

Back