Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıAnkara 100.Yıl, ciğdem mah oturan(yada kolay gelebilecek) bakıcı arıyoruz.(yarım gun
merhabalar benev hanımı iki çocuk annesi olup çoduklrımın biri üniversite mezunu diğeri üniversiteye hazırlnıyor eğitim masraflarını karşılamak için çocuk bakmak istiyorum aydınlıkevlerde oturuyorum değerlendirirseniz sevinirim
merhabalr ben ev hanımı iki çocuk annesi olup çoduklrımın biri üniversite mezunu diğeri üniversiteye hazırlnıyor eğitim masraflarını karşılamak için çocuk bakmak istiyorum değerlendirirseniz sevinirim
merhabalar ben ev hanımı iki çocuk annesi olup çoduklrımın biri üniversite mezunu diğeri üniversiteye hazırlnıyor eğitim masraflarını karşılamak için çocuk bakmak istiyorum değerlendirirseniz sevinirim
merhaba ben 39 yaşındayım 3 çocuk annesiyim çocuklarımı okutuyorum onlara yardımcı olabilmek için çalışmak istiyorum.100.yılda oturuyorum.çocuğunuza bakabilirim.