Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oraya da gittik bir ön görüşme için ama ilgisini de geçtim çok çok yüksek fiyatlar çıkardılar (175 bin ) ve tedaviden çok para konuşulduğu için pek içime sinmediAnkara bahçeci Berfu Demir çok iyi bir doktor tavsiye ederim. Çok titiz çok başarılı bir doktor
Merhabalar Hulusi Bülent zeyneloğlu çok iyi bir doktor .fakat kendi muayenehanesi varKızlar ankara ve yakın çevreler için önerdiğiniz tüp bebek merkezi veya doktorlar varmııı
Berfu demırde hamıle kaldım canım ben bır sorun olursa yaZ banaKızlar ankara ve yakın çevreler için önerdiğiniz tüp bebek merkezi veya doktorlar varmııı
Önerim yok ama gitme diyeceğim var. Güven hast prof nafiye karakaş yılmaz…Kızlar ankara ve yakın çevreler için önerdiğiniz tüp bebek merkezi veya doktorlar varmııı
Merhaba, nedenini ögrenebilir miyim? Ben de kendisine gitmeyi düsünüyordum, merak ettim.Önerim yok ama gitme diyeceğim var. Güven hast prof nafiye karakaş yılmaz…
Ben Tolga ecemiş ile ön görüşme yaptım. Çok ilgiliydi. Üstelik hiç para konuşmadıKızlar ankara ve yakın çevreler için önerdiğiniz tüp bebek merkezi veya doktorlar varmııı
Cem akarsu, maddi olarak söylediğiniz rakamlara göre coookkk daha uygun. Özel muayenehane, Ankara’daki en iyi embriyolog ekibi ile çalışıyor. Kuzenimin ikizlerinin doktoru, ben de suan onunla ilerliyorum.Kızlar ankara ve yakın çevreler için önerdiğiniz tüp bebek merkezi veya doktorlar varmııı
Ankara’daki en iyi embriyolaglarla çalışmıyor bunu nasıl söyleyebilirsiniz şaşkınım ben de gittim kendisine iki seferde boş dondum birinde iptal etti. Ama kısılık olarak cok efendı ve duzgun bır ınsandır orasına bısey dıyememCem akarsu, maddi olarak söylediğiniz rakamlara göre coookkk daha uygun. Özel muayenehane, Ankara’daki en iyi embriyolog ekibi ile çalışıyor. Kuzenimin ikizlerinin doktoru, ben de suan onunla ilerliyorum.
Tolga ecemıs ve ekıbı 10 numaradır.Ben Tolga ecemiş ile ön görüşme yaptım. Çok ilgiliydi. Üstelik hiç para konuşmadı
Ankaradaki en iyi embriyologlar nerede??Cem akarsu, maddi olarak söylediğiniz rakamlara göre coookkk daha uygun. Özel muayenehane, Ankara’daki en iyi embriyolog ekibi ile çalışıyor. Kuzenimin ikizlerinin doktoru, ben de suan onunla ilerliyorum.
Cem akarsuda olmadıgı kesınAnkaradaki en iyi embriyologlar nerede??
Merhaba sizin problem neydi ben Kahramanmaraş’tan Ankara’ya gitmeyi düşünüyorum burada kendimi iyi hissettirecek doktor bulamadımBaşkent hastanesi Göğşen hocaya gittim.
Memnun kaldım.
İlk seferde tuttu.
Şükür bebeğim bugün 31 günlük