• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anıtkabir'i de yıkarsak elhamdülillah

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
$581992_536557003072339_1385891361_n.jpg
Kastamonu’nun İnebolu ilçesi AKP Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Küpoğlu, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle eylemcilere twitterdan tepki göstererek, “Taksim Gezi Parkı’ndan sonra Anıtkabir'i de yıkarız elhamdülillah” dedi.
Atılan 2. tweet:
$x.jpg
Attığı tweet sonrası tepki gören Küpoğlu partisinden istifa etti.

Ardından AKP İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, parti binasında bir araya gelerek konuyu görüştü. AKP İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"1 Haziran tarihinde İnebolu AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Ferhat Küpoğlu’nun şahsına ait sosyal medya hesaplarından paylaşmış olduğu fikirler ve ifadeler, parti teşkilatımızın görüşü ve düşünceleri ile hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır.

Ülkemizin son günlerde bulunmuş olduğu kritik günlerden dolayı ülke genelinde sosyal medya aracılığıyla tahrik edici eylem ve açıklamalara karşılık verilen ve diğer siyasi görüş sahiplerinin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medyada paylaşmış oldukları, Müslümanlığa ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bir ferdine yakışmayan sözlerin sonucunda Hasan Ferhat Küpoğlu’nun vermiş olduğu talihsiz bir cevaptır. Kaldı ki, partimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu ilkeler doğrultusunda yoluna devam etmektedir. İnebolu AKP Gençlik Kolları Başkanı ve üyesi olan Hasan Ferhat Küpoğlu, olağanüstü yapılan yönetim kurulu toplantımızda bulunduğu görevden ve parti üyeliğinden istifasını sunmuştur. Tüm kamuoyuna duyurulur” dedi.

bunlarınm Atatürk düşmanlığını yıllarca söylüyordukta,anlatamıyorduk. buyrun işte. ayyaştan sonra bu.:ssz:

bunlarınm Atatürk düşmanlığını yıllarca söylüyordukta,anlatamıyorduk. buyrun işte. ayyaştan sonra bu.:ssz:

10 kasıma ait değerli duygularını biliyorduk zaten... Söylemişti defalarca...
Üstüne kadrosundaki böyle bir adamın duygularını ifade etmesi...
Çok şaşırtıcı olmadı... :31:

bir ağaç kesildi bir millet uyandı..hele bi dokunsunlar anıtkabire o zaman halk neler yapıyor..o biraz sıkar işte!

Anıtkabir'e dokunmak göz ister:9:

Ben ıçıyorum bunlara mı yarıyor acaba?
Anıtkabıre hele bı dokunsunlar, o dokundukları ellerı söker başka yerlerıne yerleştırırım

Özgürlük nedir bilmeyen, biat kültürüyle yetişmiş sığ insan düşüncesi ancak bu kadar oluyor.

Neden bu kadar cabuk gaza gelen bi milletiz biz???
Yok o boyle demis yok bu bunu demis mis mis mis....
10 kasimda gidip Ataturkun dogdugu yeri duzelttirdigini bildigimiz halde neden gormezden gelip inkar ediyoruz..

Özgürlük nedir bilmeyen, biat kültürüyle yetişmiş sığ insan düşüncesi ancak bu kadar oluyor.

Sığ ki ne sığ... :19:
Neden bu kadar cabuk gaza gelen bi milletiz biz???
Yok o boyle demis yok bu bunu demis mis mis mis....
10 kasimda gidip Ataturkun dogdugu yeri duzelttirdigini bildigimiz halde neden gormezden gelip inkar ediyoruz..

Bu bünyedeki insanların hangi ideolojide olduğuna sadece küçük bir kanıt...
2 ayyaş denildi önce malum kime denildiği belli... 10 kasımlara laf etti yetmedi... Şimdi kadrosundakilere bakıyoruz...
Sonuç belli. :19:

Günlerdir ettiğim küfürlere ben bile şaşırdım.Arkadaş bir ara kadınlara takmışlardı yok kürtaj yasaklancak bilmem ne alkol çıktı şimdi içki içen alkoliktir gibi zeka pırıltılı açıklamalar geldi iki ayyaş dedi ulan müslümansın madem ölmüş insanın arkasından konuşmak oluyomu?şimdi burdan saydırcam size içki içenler Atatürkçüler ne yaptı sülalenize bi zararımı oldu?(burda bişeymi yaptı demek istiyorum....)sabaha kadar Ulusal tv den takip ediyorum ortalık perişan resmen polis işkence etmiş düşmana saldırır gibi saldırmışlar.Ama bu sadece ağaç yada Gezi parkı deil bu bir uyanış memleketimle gurur duyuyorum işte Mustafa Kemalin askerleri!

Anıtkabir'e dokunmak göz ister:9:

Kibar olmaya gerek var mı ? Göt ister ama yürekte ister. Bizde dokundurtmayacak yürek var da onlarda o göt var mı bilinmez.

Bu iç savaş çıkaracak bir ifade. Bunu ötesi yok, lamı cimi yok.

Kazmayı, küreği alır Ankara'ya giderim her kafasını yardığım şerefsiz içinde kazmama küreğime çentik atarım. Nasıl olsa öleceğiz, Atam'ın yolunda ölmek gibi şereflisi de olmaz herhalde.

Buyrun ban, buyrun İP kim ne istiyorsa yapsın.

Ben de okudum akşam.ama bırak yıkmayı 500 metre yanına yaklaşabilirler mi acaba? bunu nasıl yazabiliyorlar hiç mi utanma duyguları yok..vicdansızlar.savcılık gerekenleri yapacak, bütün yazışmalar kayıt altında.o kişiler bunu silseler bile hepsi kayıt altında.

Vallahi Erdoğan sözlerini öyle güzel pazarlıyor ki öyle bir çarpıtıyor ki koskoca avm topçu kışlası oldu bir anda sana kütüphane, müze vay bee. Yarın bir gün de ama anıtkabir alanı da çok büyük çok kıymetli bir alan biraz küçültsek ne zarar gelir canımm müze yapıcam müze dese.. Yemezler ama yemezler bir tek çivi çaksın da görelimm.. Aslında hiç yaklaşmasın gitmesin bile hangi yüzle gidecek ki bayramlarda bile uğramayan adam eksik olsun..

Bunu söyleyen densiz adama,zaten gereği yapılıp istifası istenmiş ve istifa ettirilmiş..
Böyle bir söylemi yapmaya tabiki kimsenin hakkı yok.Zaten böyle birşey düşünülemez bile
Hiç bir babayiğitin de anıtkabire dokunabileceğine inanmam.
Ama önemli olan şu ki:her kesimde olduğu gibi ak partide de kendini bilmez insanlar tabi ki vardır.
Tıpkı günlerdir halkı galeyana getirip,haydin yürüyoruz haydin ayaklanıyoruz diyen ulusal kanal spikerinin canlı yayın arasında mikrofonun açık kaldığı farketmeyip "KEŞKE BİRKAÇ ÖLÜM HABERİ OLSA DAHA GÜZEL OLURDU"demesi gibi.
Bu haberden de anlaşılacağı gibi kanı bozuk heryerde kanı bozuk,hiçbirşey göründüğü gibi değil malesefki.

Son düzenleme:
Istedigini elde edemeyen insanlar baskasinin dusuncesine nefret kusarmis...kimse kimsenin ideolojisine karisamaz.

Back