- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Yaaa süper bir başlık!!! Daha yeni farkettim maalesef. Benim favorim de Death Note. Hem animesini izledim hem sinema filmini. Ama animesi çok daha güzel. İki günde izledim bu animeyi. Tam benim damak tadıma göre.Buradaki tavsiyeler doğrultusunda yeni animelere yelken açacağım inşaallah. İlk sırada Full Metal Alchemist var. Teşekkürler başlık için...
Full metal alchemist in yeni çıkanını izlemeni öneririm çok daha sürükleyici çok daha güzel...
Ben eskisini de yenisini de izlemiştim gerçi... Yine otursam yine izlerim o derece keyifli bir anime..
Başlayınca bırakamayacaksın...
Merhaba kızlar ben 80lerin ve 90ların animelerini izlemek istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum. Fikriniz var mı nasıl bıulabilirim? Bir tek akage no anne var youtube da türkçe dublaj falan.. Mesela pollyanna, lady georgia (doğru mu yazdım bilmiyorum), marmalade boy vb. Bunları bulamıyorum..
Çok teşekkürler, su an mushisiyi izliyorum çok beğendim. Yeni bir anime ama Akabe no anne tarzı huzur dolu anime arayisindayimmarmaladeyi çevirmişlerdi bi dk........
buldum buyrun http://moonfansub.blogspot.com/2014/07/marmalade-boy.html
linke tıklayınca açılmıyor, kopyalayıp googleda aratın
pollyannayı bilmiyorum da lady georgianın animesinin çevirisi bitmediğinden yoktu ortamlarda. ama çizgi romanı yani mangası vardı ingilizce. sonunu merak ettiğimden bulup okumuştum, sonra pişman olduydum. hayatımda daha adi bir romantik hikaye görmedim desem yeri :/
Seç beğen alhttps://myanimelist.net/animelist/vascodegama burdan bütün listeme ulaşabilirsiniz kızlar anime benim işim
Ne demek canım ben teşekkür ederim :) İstediğin animeyi özelden bana sorabilirsin hiç sıkılmadan konusunu anlatırım kendimce güzel mi değil mi fikirlerimi söylerim :)Seç beğen alÇok beğendim listeyi. Benim tarzıma uyabilecek bişeyler buldum canım gerçi afişe göre söylüyorum bunları ama şimdiden teşekkürler
Şu mushishiyi bitireyim sonra senin listenden seçip sorarım sana.Ne demek canım ben teşekkür ederim :) İstediğin animeyi özelden bana sorabilirsin hiç sıkılmadan konusunu anlatırım kendimce güzel mi değil mi fikirlerimi söylerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?