ahaha pardon sekerim hizli yazinca oyle olmus :)
death notu u ard arda izlemezsen sarmaz yalniz ara ara izlersen olayi akisi unutursun buyuk ihtimalle.
death note sıkıcı ya. tryamor sana romantik anime tavsiye edelim biz bence, daha çok seversin gibime geliyo. "elfen lied" var bi, yeni başlayanlar için ideal. korku-romantik-gerilim havasında, 13 bölüm.
Yok aslında ard arda izlesem çok süper olacak gibime geliyor. Ben ara verdim ondan sarktı. Öğlen o mesajımı yazdıktan sonra bir daha açtım başlangıç şarkısını dinledim birkaç kez. Bayılıyorumm yeaa... Çok güzel söylemiş her kimse. Müzik harika. Japonca da çok hoş geliyor kulağıma. Finaller bitince başlıcam izlemeye inş.
Death Note güzel, sıkmaz beni.
Şöyle yazmış biri ekşide elfen lied la ilgili. 'butun seri boyunca bir "hayatin gercekleri" ruzgari esti, durdu. "ne kadar sirin olursan ol, ne kadar masum olursan ol, yine de vahsi bir bicimde parcalanabilirsin'den" tutun, "her insan, her istedigine sahip olamaz'a" kadar akliniza gelebilecek ne kadar "hayatin gercekleri" uzerine konu varsa hepsi islendi. islenmeyen tek bir tane hatirlamiyorum.'
Çok güzel bir yorum. Hayattaki acı gerçeklerden uzaklaşmayan bir romantikliği varsa ne ala. Masal anlatmasın da... İzleyebilirim bunu, hatta çok büyük ihtimalle izlicem. Yalnız romantik animeyi daha çok sevebileceğimi nerden çıkardın ki?
Bu arada bacağınla ilgili problemi günlüğe yazdığında geçmiş olsun, dualarım seninle şeklinde bir mesaj hazırlayıp göndermek istemiştim ama kutun doluydu bilesin. Artık çözülmüş o problemin zaten. Dualar işe yaradı.)
seriyi izlemeden ekşiyi okumakla hata edersin bence, şahsen ben çok spoiler yedim ordan ne kadar dikkat etsem de.
dualar için de ayrıca teşekkürler :)
prensesim gozumun nuru basim taciiii
Noa'cim
Watch Anime Online | English Dubbed / Subbed Episodes
bu linkten indirmeden online izliyorum ben animeleri... goruntu fena sayilmaz bazilarinda ozellikle cidden cok iyi oluyor genelde turkce alt yazisi yok ama olanlari da olabiliyor.
NANA nin malesef turkce alt yazisi yok.. inglizce alt yazili..
bazilarinda ingilizce seslendirilmisi de var ama ben tercih etmiyorum.. japonca izlemekten cok keyif aliyorum cunku....
burda bulamazsam eger sharebus.com dan indiriyorum.. tavsiye ederim ne ararsam buluyorum ordan genellikle..
kaliteli ve hızlı inen anime için: BakaBT - High quality anime bittorrent tracker
800 küsür gblik anime arşivimin çoğunu kendilerine borçluyum
o deil de bacılar kazenin yeni avatarı gördünüz mü? kazen de animeci olmuş kiranın resmini koymuş avataraP
canım nasıl indiriyoruz buradan tarif lütfen...
kiskancligimdan catladim resmen ben de koccaman anime avatarim olsun istiyorum
surekli oturan kizlarla idare ediyorum(
boys over flowers benim de izleme listemdeydi hatırlattığın için sağol december'ım..
bi bitirelim bunları da konuşalım üzerine bari...
iyi ki ayrı ayrı takip ediyoruz ama animeleri bu şekilde daha çok keşif yapabiliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?