Sivilceli Ciltler Aniden yuzumde sivilce patlamasi ! Okuyun lutfen

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Betty42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
106
0
Slm Kizlar,

Turkiyeden 1 hafta once geldim yurtdisina. Ve evdede tek kaldigim icin cok abur cubur yiyorum hergun cikolata cips gibi. Inanmiyacaksiniz ama 1 gun icinde yuzumde tam (cidden saydim ) 9 sivilce cikti. Koca koca aciyor birde, sag bide sol yanagimda, cok berbat bir gorunum olustu.

1 sene oncesine kadar roaccutane kullanmistim, ama bu ani patlamanin sebebi yedigim seylermi yoksa sivilcelerim gerimi dondu. Boyle kirmizi kirmizi dolu dolu agriyan sivilceler, ofh Kullanmadigim sey kalmamisti roaccutandan once.
Az once kil maskesi yaptim az kurudu gibi sanki ama yinede goruntu berbat.

Yeniden roaccutana baslamak istemiyorum yediklerimle alakasi olabilirmi? Doktorumu aradim ancak 2 ay sonra zamani varmis muane icin of delirecegiiim !

Canım hemen umutsuzlağa kapılma sakin ol geri dönmemiştir
o yediklerinden dolayı vede sebze et vb yemedıysen vucut direnci de düşmüş olabılır hava değişikliğinden de olabılır.. şimdi bi çok tarif bılıyorum ama bi kaçını söleyim sana o kırmızı dedğin sivilcenin üstüne bi kaç damla limonla tarçını karştırıp pamukla falan sür sadece sivilceye kçülür bi tanesine dene eger etkisi oluosa ertesi gun genne yap çok yanıcak bırak yannsın ve kantoran yağ bulabılırsen bul onuda sadece sıvılce ustune sür yağ çok entrasan iziyle bırlıkte geçirdi bende sanada işe yarayabılır cnm

hava değişimindende olur bir süre sonra cildin ve vücudun adapte olur
bende yurtdışına gidip döndüğünde aşırı bir sivilcelenme olmuştu...
endişelenme düzeltmek içinde çok fazla ürüne bulama cildini kendi haline bırak zamanla düzelir

inş yediklerinden dolayıdır ama geri dönmüşte olabilir çünkü benimkiler tam olarak dönmeselerde tekrar başladı...şimdi bir iki hafta geçmesini bekle aburcuburu kes bakalım hala çıkmaya devam ediyo mu eğer ediyosa büyük ihtimal hastalık tekrarlamıştır

of kizlar benim sivilceler hep yanakta cikiyor nasil giderebilirim? limon yagi fln iyi gelioms dogrumu

Ben ağzıma kola cips çikolata yağlı hiçbirşeyi ağzıma bile sürmem.Yediklerinle alakalı olabilir

ya cikolatadan uzak duramiyorum simdi bile 1 paket tukettim, yarin kocaman sivilceler cikcak yanagimda hissediyorum ama napim offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…