Çocuk Hastalıkları Aniden Yükselen Ateş (20 aylık)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

EmineErva

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
60
105
23
31
Merhaba hanımlar. Kızım 20 aylık. Her şey normal seyrine ilerlerken dün akşam yemeğinden önce aniden ateşinin yükseldiğini hissettik. Ölçtüğümde 39.2'nin şokunu yaşadım. Hemen müdahale ettim. Gece uyurken tekrar ateş düşürücü verdim. Halsizlik, burun akıntısı, öksürük, idrarında sarılık, can sıkıntısı mızmızlanma, iştahsızlık yok. Ateşi neden yükseliyor olabilir bir fikriniz var mı?

Daha önce diş çıkarırken hiç fark etmezdik sadece 1 dişinde zorlandık. Diş mi çıkarıyor acaba diyeceğim kendi ayına göre olması gereken tüm dişlerini çıkardı. Allah korusun gece uyurken 39-40 olursa diye çok korkuyorum. Daha önce hiç başımıza gelmemişti. Var mı bir fikriniz?

Bir acile gidebilirsiniz. Belki enfaksiyon vardır .
Bursa'da yaşıyoruz. Covidin çok yoğun olduğu bir il. Şöyle 1-2 gün takip edip ateş düşürücü ve gıdalarla destekleyip olmazsa gidelim dedik. Her ihtimale karşı ıhlamur çayı ve tarhana yedirdim. Belki de sadece üşütmüştür. Bol su içiriyorum. Bugün takipteyim inşallah 🌺

Bursa'da yaşıyoruz. Covidin çok yoğun olduğu bir il. Şöyle 1-2 gün takip edip ateş düşürücü ve gıdalarla destekleyip olmazsa gidelim dedik. Her ihtimale karşı ıhlamur çayı ve tarhana yedirdim. Belki de sadece üşütmüştür. Bol su içiriyorum. Bugün takipteyim inşallah 🌺
Anladım. Çok geçmş olsun.. Rabbim.şifa versin inşaALLAH ..

Back