kızlar merhaba. Umarım doğru yere yazıyorumdur . 6 ayı dolmak üzere olan bir Bebeğim var. Ben de her yeni anne gibi lohusa dönemi sıkıntıları adaptasyon süreci bilmem ne bir sürü sıkıntılar yaşadım. Ama şuan bambaşka bir derdim var. Kızıma çok çabuk sinirleniyorum. Çok ağlayan bir bebeğim var 40 günlükten başladık kolik dediler. Şuan artık büyüdü ama yok geçmiyor bir türlü ağlama atakları. Uykudan uyandıktan sonra yarım saat keyifli ondan sonra bütün enerjim onu sakinleştirme çabalarıyla tükeniyor. Tüm bu çabama rağmen emzirmeye yatırınca beni itip bas bas bağırınca sinirleniyorum.bir iki sefer o ağlarken sesimi yükselttim ona sonra yaptığım saçmalığı farkedip onunla birlikte bende ağladım. Ama artık bu sinir hali çok sıklaşmaya başladı. Çok fazla ağladığı zaman kızım. Birden elim kolum titriyor çocuğumu unutuyorum desem yeridir bendeki o ani sinir hali korkutuyor tabi kuzumu daha çok ağlıyor. O ağlamanın dozunu arttırınca kendime geliyorum. Ya anlatamıyorum da tam olarak bilmiyorum bana ne oluyor. Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Bi yandan çocuğumun bir sıkıntısı var ve anlayıp susturamıyorum diye sinirleniyorum kendime. Bir yandan ben kötü bi anneyim çocuğumu kötü etkileyeceğim diye üzülüyorum. Bana bi fikir verin nolur ne yapmalıyım. Doktora gitsem muhtemelen ilaç teklif edecek. Emziriyorum kullanamam