Aniden parlayan sözel saldırıda bulunan koca !

duvarklima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
109
4
46
İstanbul
Selam kızlar,

Eşimle temelde bu ve benzer sorunları yüzünden 6 aydır ayrı yaşıyoruz. 1 çocuğumuz var. 6 ay sonra değişmişştir umudu ile bugun buluştuk ve konuşmalarımız sırasında eski haline dönüp biranda sinirlendi ve yaklaşık 2-3 dakika boyunca sen söylesin sen böylesin diye sinirli sinirli soylenmeye başladı ama mümkün değil o an araya giremiyorum ve soyledikleri o kadar suçlayıcı ki ! her zaman bunu yapıyor her zaman bir suçlama her zaman bir eleştiri ! kızlar boyle bir adamı sevmek mümkün değil diger huylarında sorun yok ama bu sürekli eleştirel,iğneleyeici ve direkt saldırgan - suçlayıcı tavırları aramızdaki herşeyi bitiriyor.

Bir de boyle bir durum varsa git nefes al gel yok illa uzatacak sanki kavgadan zevk alıyor onunla besleniyor. Uzattıkça uzatır, 1 sene sonra yine önüne getirir. Her kavgada bir çnceki kavgayı açar. Sürekli dırdır eder. Ben sessizimdir mesela ..Yapı olarak ben de asla bu tip muamaleye gelemeyen bir tipim. Acayip soguyorum biri bana sesini yukselttiğinde, aranızda eşi bu şekilde olan var mı ve nasıl bir çözüm buldunuz ? Sanırım bir nevi öfke sorunu gibi bir durum. Çekilmez bir durum bu ...

Son düzenleme:

eVET,BENİM EŞİM DE BENZER!!!
Benım esım anıden bır yanlıs anlasılma sonucu parlar ,kendı kendıne bagırmaya sınırlenmeye
baslar;sonra ben araya basta gıremem her lafım ona batar,ben araya gırıp bagırmaya ve
haklıuyım demeye baslarım,o da ''sus konu kapandı''der..Ama tabı kı konu asla kapanmadıgından
çözmeden susmam derım ..İyice uzar,o cinnetvari bırsey gecırıp kafasını duvara vurarak
ya da elıne aldıgı esyayı kırarak olayı ıyıce b.k eder..sonra da sınırden gebererek yatardık..
Tabı ertesı gun ben salagı konusmadan duramayan bır mankafa olarak hemen mesaj atar,
herseyı sıneye cekerım..Oysa,istedıgım sey bu şiddetlı anda bır anda sarılsak barıssak ya da
ASMALI KONAK'takı gıbı sıddetlı kavganın ardından aglayarak sarılıp uyusak sabah mutlu uyansak ..
,Ama nerdee ..Ha zaten su anda 10gundur eve gelmeyen,benı 9aylık kızımla terk eden bırı
var ve hıc bu hallerını görmuyor..En son 2 gun önce de bu cınnet nerdeyse benı bıcaklamasıyla
bıtecektı..Artık dönulmez yola gırdık(

Bizde birbirimize gireriz ama unutmayın çoğu şeyi eşim en ince şeyi bile aklında tutar kadınlar takıntılı gibi derdim ama eşim de öyle. Kavga edip edip sarilip yatıyoruz peki sonra başka kavgalarda aynı konular ortada diyebilirim

aynı sorun bnm eşimde de var..Ve malesef çözüm için hiçbir şeyyapmıyor..Çok zor bu şekilde sürdürmek..

Değişime açık birimi kocanız bilemiyorum ama bnm eşim değil malesef...

Karı-koca konuşarak sorunlarını çözemiyorlarsa malesef o evlilik huzurdan uzak oluyor..

Çözüm sunamıyorum çünkü bende hala çözümünü bulamadım..:26:

aynen bende çözemedım,ama ben yavuz hırsız ev sahıbını bastırır misali,o bağırıp çağırdıgında ben daha fazla bagırıyorum
hatta üstüne atlayıp tırmalıyorum,altta kalmıyorum sonucunda tabıkı bende manevı hasar görüyorum ama biraz daha gözü korkuyor.
normalde cok sakin bir yapım vardı ama baktım ki sessiz kaldıkça daha çok üstüme geliyor bende onu bastırmayı ögrendım
bişeyler kırmaz mesela sinirlendıgınde o sadece bana oynar,laf sokar hakaret eder,bende laf sokup hakaret edip bide üstüne ortalıgı dagıtıyorum sonrada aglıyorum,sonra gelıp sarılıyor barışıyoruz sana küsüm git içeriyi toparla diyorum,elinde çöp poşeti kırılan dökülenleri topluyor..
bu durum çok can yakıcı çok isterdim sorun varken oturup insan gibi çözümler bulmayı ama baktım o konuşamıyor bi zaman sonra tek taraflı konuşmada bi işe yaramıyor..

o sinirli olduğunda susup, sakinleşince konuşmayı deneseniz...

Öfkeli insanlara çözüm bulmak çok zor.
Özellikle sakin insanlar bir başkasının fevri kavgasını duyduğunda ürker.
Sakin insan daha fazla psikolojik sorunlar yaşamaya başlar bu yükü kaldıramadığından.

6 ay boyunca sizi ayrı bırakacak kadar sorun yaşamışsanız 6 ay sonra değişmez bu insan.
Değişmesinin ve öfke kontrolu sağlamasının tek yolu uzman desteği.
Bunu kabul edebilen insan çok azdır fakat sizin ayrılığınızdan dolayı belki kabul eder.
İşiniz çok zor.

konunuzu tek tek ele almak istiyorum

mesela demişsiniz ki eşim önceki sorunları diğer bi sorun olduğunda tekrar tekrar açar.bende böyleyim çünkü eşim bi sorun kavga olduğunda üstünü kapatmak ister.bende insanların konuşarak halletmesi gerektiğni düşünürüm.o yüzden başka bi tartışma olduğunda diğer konuyu da açıyorum ister istemez çünkü o konu çözüme ulaşmadığı için ve çözüme ulaşana kadar da açılmaya devam etmeye mahkumdur.halletmediğimiz için illa ki çıkıyo ortaya tekrardan...

diğer bi konu da benim eşim de cok sakindir,böyle bana kıyamaz el üstnde tutar ama bazen ciddi bi tartışmada ağzına hakim olamıo ve beni bin kere kırdı...ama artık dayanamadıgımı,kıra kıra kalp bırakmadıgını,gururumu kırdıgını söyledim çok ağladım...bundan sonra bişey söylemeden 2 kere düşnmesi gerektiğni söyledim.çok şükür şimdi daha dikkatli

öncelikle eşinizin tekrar tekrar ortya cıkardıgı sorunları konuşup halletmeye çalışın.yoksa sürekli karşınıza cıkıcaklar halletmezseniz.ikincside sözlerinin bagırma cagırmalarının sizi ne kadar kırdıgını ifade edin

yani insanlar konuşa konuşa demişler.bunu denemekte fayda var.

benimki de böyle sayılır eski defterleri açmaz ama bazen küçücük bir konuda çok fevri tepkiler verir hemen ağzını bozar.bende nefret ediyorum bu huyundan böyle kişilerin değişeceğini hiç sanmıyorum benbenimki ilk yıllara göre biraz daha olgunlaştı ama istediğim kadar sakin asla olamaztek çözüm uzman desteği olabilir ama buna kaç erkek yanaşır meçhul.eğer sen eşini ikna edebiliyorsan bir psikiyatra gidin canım

böyle insanlarla ömür geçmez aman ha diyim hemen karakola git durumunu anlat eşinin uzaklaştırma alması lazım çok ciddi şeylerden bahsediyorsu... ailen varsa onlara anlat durumu...böyle bir insan hiç bişeyi haketmiyor bence ondan önce sen onu terketmelisin.....

Annem ile babam 24 yıllık evliler.Babam da aynı eşin gibi hemen parlar ve anneme küfürler eder,hatta annem ile kalmayıp ailesine bile saydırır.Maalesef insanlar değişmiyor.:44:

alttaki msjın aynısı olmuşş....

Son düzenleme:
Eski erkek arkadaşım da aynı böyleydi. Ben de aksine siz gibi sessiz sakinimdir, aptal bile dememişimdir ona 1 yıl boyunca. Ama o zehir gibi akıtırdı sözlerini üzerime. Hakaretler neler neler. 2 kez de küfür etti bana. Arkama bakmadan uzaklaştım, hala ondan tiksiniyorum... Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok.

Bi yerde okumuştum ''sinirlendim söyledim'' diye bir şey yokmuş aslında, insanların gerçek kişiliği kavga esnasında ortaya çıkarmış. Çok doğru bence

Son düzenleme:
maşallah nazar değmesin benim eşimde çok sinirlidir:) ama bildiği birşey var ben onun 2 misli sinirliyim:)) kavgalarımızın sonunda ben seninle baş edemem der susar:)) gerekirse üstüne bile saldırırım gözüm görmez.. deli ile deli akıllı ile akıllı olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…