Aniden başlayan şiddetli kasık ağrısı ve beyaz akıntı

Mery50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.427
2.295
133
Arkadaşlar merhaba,

Bir 15 dk önce başlayan çift taraflı şiddetli kasık ağrısı, o andan sonra lavaboya gidememe ve göbeğimden aşağısını kımıldatamama sorunu yaşıyorum. Ciddi bir beyaz akıntı. Evde kimse yok dolayısı ile doktora da gidemiyorum, başlar başlamaz ağrı kesici aldım ayaklarımı sıcak tutuyorum. Yatağa yattım bir mm kımıldayamıyorum.

Bu nedir aranızda tecrübe eden var mı? İlk defa böyle birşey yaşıyorum.

Not: Cinsel ilişki yaşamadım dolayısı ile hamilelik olma ihtimali yok. yumurtalama döngüsündeyim. Bununla alakalı olabilir mi?

Yumurtlamada ağrı ve akıntı artışı olur da sizin kadar ciddi bir ağrı olacağını sanmıyorum
Yumurtalıklarınız iltihaplanmış üşütmüş falan olmayasınız?

Yumurtlamada ağrı ve akıntı artışı olur da sizin kadar ciddi bir ağrı olacağını sanmıyorum
Yumurtalıklarınız iltihaplanmış üşütmüş falan olmayasınız?

üşütmüş olabilir misin? malum havalar soğuk habire yağmur yağıyor.

Diyorum ya ilk kez yaşıyorum böyle birşeyi birde ağrı hafiflemiyor bile... üşütmüş olabilirim belki bilemiyorum ki. Başka bi halsizlik falan sezmedim şimdiye dek

Yumurtlama döneminde bazen böyle şiddetli ağrılarım olur. İki adet döneminin tam ortasındaysan ondandır. Sıcak tut, derin nefes al. Geçmiş olsun.
Ha bi de tek sağ tarafın ağrımıyor değil mi? Apandisit ağrısı sadece sağda olur ve kesinlikle sıcak tutmamalısın.

Belki gaz sancisidir

O sancıyı biliyorum canım o değil

Yumurtan kistleşmiş olabilir.
Bu da ağrı yapabilir.

benimde aklıma kist vardı o mu patladı diye geldi ama çift taraflı aynı anda başladı ağrı. Üşütme ihtimali üzerinde duruyorum şimdilik. Genelde çorapsız gezdim çünkü belki ondan almışımdır.

Yumurtlama döneminde bazen böyle şiddetli ağrılarım olur. İki adet döneminin tam ortasındaysan ondandır. Sıcak tut, derin nefes al. Geçmiş olsun.
Ha bi de tek sağ tarafın ağrımıyor değil mi? Apandisit ağrısı sadece sağda olur ve kesinlikle sıcak tutmamalısın.

Yok canım çift taraflı. Sanki yumurtalıklarımı birileri almışta et gibi doğruyor gibi hissediyorum. Şuan biraz hafifler gibi oldu, aniden ve şiddetli olunca korktum. Siz bununla ilgili doktora gittiniz mi? Sebebi neymiş?

Çorapsız gezmenden de olabilir ama benim yumurtam büyüyüp kistleştiğinde böyle bir kasık ağrısıyla karşılaşmıştım,bende önce yumurta akı gibi kanlı bir akıntı gelmişti kistim patladığında,ondan sonra beyaz akıntıyla birlikte yavaş yavaş ağrısı geçti. Önemsiz birşey de olabilir,çok önemli de olabilir,riske atma canım.

Çorapsız gezmenden de olabilir ama benim yumurtam büyüyüp kistleştiğinde böyle bir kasık ağrısıyla karşılaşmıştım,bende önce yumurta akı gibi kanlı bir akıntı gelmişti kistim patladığında,ondan sonra beyaz akıntıyla birlikte yavaş yavaş ağrısı geçti. Önemsiz birşey de olabilir,çok önemli de olabilir,riske atma canım.

Yarın mutlaka görüneceğim doktora şimdi ne yapayım diye açtım konuyu. İlk ağrıyı hissedince ölüyorum sandım

Yarın mutlaka görüneceğim doktora şimdi ne yapayım diye açtım konuyu. İlk ağrıyı hissedince ölüyorum sandım
Civanperçemi + adaçayı içiyordum ben çok hafifletiyordu.
Poşet adaçayı varsa ondan iç,geçiriyor.
Geçmiş olsun canım,gece daha da çok vuruyor o ağrı.

Ben de yaşadım bahsettiğiniz gibi çok şiddetli ağrı. İdrar yolları enfeksiyonundan oluyor genelde, ayakları üşütmemek lazım. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin. Arkadaşların da dediği gibi gece çok fazla artıyor uyutmuyor bile. Tahlil şart

Back